Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Предприемачество | Образование
07 фев
2018
 
 

Телерик Академия организира кариерна вечер, посветена на Java

Събитието ще представи възможностите за подготовка и развитие в софтуерната индустрия с полулярния програмен език
4233 прочитания

Телерик Академия организира кариерна вечер, посветена на възможностите за практическа подготовка и професионално развитие в софтуерната индустрия с популярния програмен език Java. Събитието ще се проведе на 13 февруари от 19:00 ч. в Телерик Академия, а в него участие ще вземат водещи експерти от индустрията, като акцентът ще падне върху острата нужда от профилирани в тази сфера специалисти.

Участието е отворено за всички желаещи, които искат да надградят уменията си или да се преквалифицират в областта на програмирането, но е необходима предварителна регистрация.

 

1

 

В рамките на събитието Христо Ганев, технически директор на Proxiad за България, и Атанас Игнатов, мениджър на софтуерен екип в Experian, ще говорят за кариерните възможности, които открива Java. Участниците ще научат повече за качествата и уменията, необходими за успешен кариерен старт в ИТ сектора, както и за програмата за подготовка на софтуерни специалисти – Telerik Academy Alpha Java. Те ще получат също така ценни съвети относно подготовката и кандидатстването в програмата, както и последващото развитие, директно от възпитаници на Академията.

Telerik Academy Alpha Java е първата професионална програма на Академията с фокус върху популярния език. Обучението ще стартира през март и е безплатно за курсистите. От кандидатите се изисква да подадат CV и мотивационно писмо на английски език на сайта на Телерик Академия до 23 февруари. Като следваща стъпка е необходимо да преминат входен изпит по основи на програмирането с Java, подготвителни материали за който са достъпни онлайн. Финалният етап от приема ще бъде когнитивен тест и интервю, което изследва мотивацията на кандидатите.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас