Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Предприемачество | Първи стъпки и финансиране
27 фев
2015
 
 

Techstars METRO Accelerator ще подкрепи 10 иновативни стартъпа

10 прохождащи иновативни компании с приложения за ХоРеКа бизнеса ще бъдат избрани да участват в менторската програма Techstars METRO Accelerator. Кандидатства се от 27 април до 3 август 2015 г.
4287 прочитания

Стартиращи компании ще могат да кандидатстват със свои разработки онлайн в периода между 27 април и 3 август 2015 г., за да участват в 3-месечната менторската програма Techstars METRO Accelerator и да развият свои смарт приложения и високотехнологични иновации за хотелиерския и ресторантьорски бизнес. В програмата след процес на подбор ще бъдат включени десет прохождащи иновативни компании от целия свят, на които ще бъде осигурена значителна подкрепа, за да развият успешно своя прохождащ бизнес. Techstars METRO Accelerator ще се реализира в Берлин.

METRO Cash & Carry и Techstars, един от най-авторитетните международни менторски програми, обединяват усилията си в подкрепа на иновативни startup компании с идеи за ХоРеКа индустрията - хотелиерство, ресторантьорство, кетъринг. Опитни ментори и експерти ще работят в продължение на 3 месеца, за да подпомогнат предварително селектираните компании за успешно развитие на техния бизнес. Techstars METRO Accelerator е първата глобална програма с фокус върху приложения и технологии за сектор гостоприемство. Международната дигитална агенция R/GA ще подкрепи със своето ноу-хау партньорите в Techstars METRO Accelerator по време на менторската програма в Берлин.

Програмата протяга ръка на на стартиращи компании, предлагащи технологично-базирани услуги и продукти за управлението на ресторанти, кафенета, заведения за бързо хранене, кетъринг и хотели, които представляват най-важната група клиенти в портфолиото на METRO Cash & Carry по света. Базирани на иновативни технологии, тези услуги и продукти трябва да водят до улесняване, ускоряване и дигитализиране на различни операции или да подпомагат работата с клиенти в сектора на гостоприемство. Компаниите, които ще бъдат селектирани за участие в бизнес акселератора ще могат да се възползват от огромния потенциал на METRO Cash & Carry, който ще им осигури достъп до международната си клиентска база и до мрежата си от над 5 500 служители по продажби в целия свят.

С дейността си в 26 държави и с повече от 21 милиона професионални клиенти, METRO Cash & Carry ще осигури на 10-те подбрани компании възможността да се възползват от информацията, с която разполагат неговите експерти в областта на бизнес управлението, поръчки, продажби, маркетинг, стратегическо планиране, финанси и комуникации. Партньорите от Techstars ще допринесат със своите международно признати и тествани менторски методи и практики и с общността си от 3 000 ментори, инвеститори и опитни професионалисти от сферата на бизнес развитието. Дигиталната агенция R/GA ще предложи на 10-те избрани компании възможност да се възползват от познанието им в областта на стратегиите и услугите им по създаване на нови брандове.

"Възможностите за иновации чрез тази програма са наистина многобройни, особено на място като Берлин, което се развива динамично от гледна точка на този тип бизнес“, коментира Дейвид Коен, основател и управляващ партньор на Techstars.

Домакин на 3-месечния Techstars METRO Accelerator ще бъде German Tech Entrepreneurship Centre (GTEC) в Берлин. Програмата ще стартира на 12 октомври 2015 г. и ще завърши с Demo Day през януари 2016 г., когато отборите ще представят своите компании пред международни инвеститори, лидери от индустрията и широката публика. Techstars METRO Accelerator ще се осъществи отново през 2016 и 2017 година.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас