Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Предприемачество | Startup новини
18 юни
2012
 
 

Стартъпите имат броени дни да кандидатстват във фонда LAUNCHub

Младите компании могат да кандидатстват по Акселераторската програма на LUNCHub до 24 юни
1669 прочитания

Стартиращите предприемачи, които все още не са попълнили онлайн въпросника за кандидатстване в Акселераторската програма на LAUNCHub, имат броени дни да го направят. Крайният срок изтича на 24 юни. Само съоснователите на дадена компания е нужно да попълнят въпросника, а в него да представят и екипа, ако вече са сформирали такъв.

След 24 юни процесът по кандидатстване ще бъде затворен и предприемачите ще получат обратна връзка в рамките на 10 дни. Предварително избраните потенциални участници в програмата ще бъдат поканени да участват в т. н. дълъг уикенд (Long Weekend) – 12-15 юли. Тогава, екипите ще се срещнат с ментори, които ще ги подготвят да представят своите презентации пред Инвестиционния комитет. В края на уикенда комитетът трябва да избере кандидатите, които ще получат финансиране.

Самата Акселераторска програма се очаква да стартира в края на септември 2012 г.

Припомняме, че LAUNCHub ще инвестира до 30 000 евро в над 100 български технологични екипа, като след това има възможност да им предостави още до 200 000 евро за техните бизнес начинания. Организацията ще осигури и над 200 ментори от България и около 1200 от чужбина.

Ето и няколко бързи съвети от екипа на фонда: рафинирайте идеята си, запознайте се с FAQs (често задаваните въпроси) в сайта на фонда, не отлагайте за последния момент и намерете как да впечатлите екипа на LAUNCHub със своята бизнес идея. Желателно е да подготвите и кратко видео, което да демонстрира екипа зад идеята. Не е нужно да се фокусирате върху качеството, направете го „бързо и мръсно“, използвайте смартфона си например.

Вторият прозорец за кандидатстване по програмата ще бъде отворен през есента на тази година.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас