Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Предприемачество | Startup новини
21 мар
2017
 
 

ИАНМСП и Джуниър Ачийвмънт ще насърчават предприемачество сред младите

3212 прочитания

Изпълнителният директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) Мариета Захариева сключи споразумение с изпълнителния директор на „Джуниър Ачийвмънт България“ (Junior Achievement Bulgaria) Милена Стойчева. Двете организации ще си сътрудничат в насърчаването на предприемачески умения сред младите хора в страната. 

Изпълнителният директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия Мариета Захариева сключи споразумение с изпълнителния директор на Джуниър Ачийвмънт България

„Джуниър Ачийвмънт България“ е международна организация, предоставяща иновативно и модерно образование от най-ранна възраст до университета. 

От своя страна, ИАНМСП подпомага малкия и среден бизнес в България, като една от целите й е да се насърчи предприемачеството и да се повишат предприемаческите умения. 

Предмет на споразумението е съдействие в дейности, насочени към стимулиране развитието на всички сектори в икономиката. Способ за постигане на успех ще бъде активната подкрепа на стартиращи предприятия, развитие на техния иновативен и експортен потенциал и подобряване на конкурентоспособността им. В изпълнение на споразумението се предвиждат провеждане на съвместни инициативи, проекти, подпомагане участието на фирми в специализирани конференции, обмен на икономическа и бизнес информация, осъществяване на проучвания, анализи и изследвания от взаимен интерес, организиране на съвместни бизнес мисии, инициативи и др. Договорът е за срок от 3 години.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас