Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Предприемачество | Startup новини
30 сеп
2016
 
 

Тече записването за конкурса Startup Competition

3971 прочитания

До 15 октомври 2016 г. стартиращи предприемачи могат участват с проекти за конкурса Startup Competition, част от конференцията Нови Бизнес Идеи, която ще се проведе на 4-ти и 5-ти ноември в Sofia Event Center. Състезанието за пръв път ще е част от програмата на събитието, което ще се състои за 6-ти път.

Според организаторите Startup Competition ще даде възможност на участниците да представят пред подходяща публика свои бизнес начинания, да получат насоки за развитие на бизнес идеята си и да почерпят опит от успели бизнес модели. Трите най-добри и иновативни проекти ще получат специално внимание и съвети.

Екип съставен от членове на Start It Smart, Franchising.bg, Fly Events, Launchub и други ще изберат 10-те идеи с най-голям потенциал. На втори етап от 17 до 30 Октомври 2016 ще се проведе онлайн гласуване, като най-високо оценените 3 компании ще презентират пред широката публика на конференцията Нови Бизнес Идеи. 10-те полуфиналисти ще имат право да присъстват на конференцията на 4-ти и 5-ти ноември 2016 г. безплатно. Трима успели български предприемачи от панела Get Inspired or Get Lost ще получат по една от избраните три идеи. Всеки един от тях ще трябва да доразвие и да представи пред публиката какво би променил и запазил в концепцията й.

Конференцията Нови Бизнес Идеи е насочена към реализиране на нови бизнес идеи в различни браншове, стартиращи фирми, управление и развитие на вече установени бизнес модели, обхващащи и познатия франчайзинг модел. По думите на организаторите компаниите, които се включат в тазгодишното издание на конференцията ще имат възможност да утвърдят своя бранд, да представят своите продукти и услуги сред широка аудитория, да се срещнат директно със своите потенциални клиенти и бъдещи партньори.

Лекторите, поканени тази година са доказали се мениджъри от различни сфери. Те ще споделят своя опит и практики с всички, които се интересуват как да стартират успешно, какви са тънкостите при управлението и развитието на бизнеса. Повече информация за очакваните лектори, може да се намери в сайта Нови Бизнес Идеи.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас