Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Предприемачество | Startup новини
16 авг
2016
 
 

Българската платформа Iamfree.pro подпомага аутсорсването

Онлайн платформата Iamfree.pro дава възможност на всеки да възложи на друг дадена задача – от печат до превод или ремонт
5410 прочитания

Нова онлайн платформа, която позволява на всеки желаещ да споделя своето свободно време срещу заплащане или намиране на изпълнител за определени задачи, разработи българска стартираща фирма. Проектът Iamfree.pro цели да свърже възложители и изпълнители на различни дейности.

Онлайн платформата Iamfree.pro дава възможност на всеки да възложи на друг дадена задача – от печат до превод или ремонт

През сайта хората, които имат спешни задачи и ограничено време за изпълнението им, могат да намерят кой да им помогне с превода или печата на документи, при оформяне на фирмена презентация, набиране на текст, плащане на парно, разхождане на кучето, покупки на хранителни продукти и т.н. Платформата е подходяща и за професионални услуги като ремонти, автомонтьорска работа, почистване, фотография, дизайн, дори счетоводни и консултантски услуги, твърдят разработчиците.

„Нашата цел е проста – да помогнем на хората да споделят по-лесно своето свободно време, да печелят от това, както и да спечелят повече време, когато не разполагат с такова“, коментира Васил Димитров, който заедно с Тодор Костов е съосновател на платформата.

Регистрацията в сайта е безплатна, а фирмата ще получава малък процент всеки път, когато изпълнителите изтеглят пари, спечелени от Iamfree.pro. Освен възможност за свързване на двата типа потребители, Iamfree.pro предоставя система за рейтинги, чрез която всеки ще оцени възложителя или изпълнителя. Така изборът на изпълнител става информирано, на база на неговия рейтинг и отзивите от предишни поръчки, в които е взел участие. Освен това платформата позволява бърза и лесна комуникация чрез вграден чат.

Към момента сайтът има 326 регистрирани потребители, като те са завършили 40 задачи, има и една текуща задача.

„Идеята за Iamfree.pro се корени в желанието ни да организираме времето си по най-добрия начин. Ние сме активни млади хора, които следват, работят, спортуват и вършат още куп неща в свободното си време. В желанието си да водим динамичен начин на живот обаче често не смогваме с някои ежедневни задължения – да разходим кучето, да изчистим къщата и т.н. Затова създадохме виртуална общност за споделяне на услуги, чрез която всеки да може да предоставя своето време, знания и умения, както и да печели време, прехвърляйки несвойствените за него дейности на друг. Убедени сме, че икономиката на споделянето тепърва ще променя живота ни и с Iamfree.pro ще се опитаме да заемем ключово място в нея“, добавя съоснователят на проекта Тодор Костов.

Към момента сайтът има 326 регистрирани потребители, като те са завършили 40 задачи, има и една текуща задача.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас