Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Предприемачество | Startup новини
25 мар
2016
 
 

Услугите на Neticle Technologies са достъпни и на български език

3125 прочитания

От март всички услуги на унгарската компания за онлайн медия мониторинг Neticle Technologies са достъпни и на български, съобщиха от организацията. Услугите й помагат на компаниите в онлайн медия мониторинга, както и в автоматичния анализ на текстове. Според представителите на компанията, тя е разработила алгоритми за автоматичен анализ на текстове, които допълва с лесноразбираеми, вълнуващи визуализации на данни.

„Екипът на Neticle ще се опита да използва и в София вече постигнатото в Будапеща, и със своя тригодишен опит ще се опита да разнообрази българските професионални хъбове. След продължили с месеци разработки и усърдна работа, компанията ни е готова да посрещне предизвикателствата на българския пазар, и може да бъде успешен, дългосрочен партньор не само на маркетинговите специалисти, но и на всички бизнес и лични потребители, които желаят да използват възможностите, които се крият в онлайн медия мониторинга”, коментират от унгарския стартъп.

През 2016 г. услугите на стартиращата компания ще са достъпни и на други европейски езици, затова навлизането на българския пазар е определяща стъпка в европейската и международна експанзия на фирмата, категорични са от Neticle.

Компанията предлага три основни продукта на пазара, като най-важният според фирмата е уеб базираната платформа за онлайн медия мониторинг Neticle, която в реално време следи българското уеб пространство (новинарски портали, блогове, форуми, социални медии). Събраните резултати се структурират и се анализират автоматично. От така събраните и обработени данни може да се установи как се представя дадена марка и нейните конкуренти в онлайн пространството.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИТ МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА
Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Наградите на списание CIO и сдружението „Клуб на ИТ мениджърите в България” се дават за значителни постижения в областта на управлението и развитието на информационните технологии.
Фирмите представят
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас