Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Предприемачество | Startup новини
15 фев
2016
 
 

Startupbootcamp нареди Сторгеко сред най-добрите стартъпи в Европа

3322 прочитания

Българската компания Сторгеко (StoreGecko) бе призната за една от 10-те най-добри стартъп компании в областта на електронната търговия в Европа от акселератора Startupbootcamp. Организацията завърши 4-месечна програма в акселератора. В рамките на официалния финал на програмата 10 стартъпа от 6 държави презентираха своите продукти в централата на холандската банка Rabobank.

От компанията допълват още, че в рамките на програмата са получили допълнително холандско финансиране в размер на 80 хил. евро и в момента е на път да завърши преговорите по втори транш в размер на 350 хил. евро.

Екипът на Сторгеко.

“Единственият начин да се ръководи успешно стартъп е с по-малко планиране и мислене, повече действие. Отивайки в Startupbootcamp E-Commerce имахме очакване, че ще получим отговор на всички въпроси. Противно на очакванията ни, това не се случи, а бяхме предизвикани да намерим отговорите сами – сподели Ян Андерсен, главен изпълнителен директор на компанията. – Най-голямото преимущество е, че интензивността на програми от този вид всъщност подготвя за промяна.”

От Сторгеко обясняват, че 4-месечната интензивна е дала възможност на организацията да създаде контакти с местни инвеститори и партньори, а също така и да разработи своята стратегията за предлагане на продукта. “Продуктът ни е готов и тестван. Сега целият екип е фокусиран да се грижи за привличане на нови клиенти и за повишаване на качеството на обслужването, което те получават. Целта ни за следващите три месеца e конкретна и постижима – 200 продадени лиценза”, уточни Андерсен.

Startupbootcamp е глобална мрежа акселератори, с 11 акселератора в семейството си. Към момента акселераторът има 4 отворени апликационни форми в 4 различни града: Амстердам, Сингапур, Ню Йорк, Маями.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
ИНТЕРВЮ
Рагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденцияРагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденция

Рагу Рагурам е оперативен директор във VMware, отговарящ за продуктите и облачните услуги на компанията. В интервю за Computerworld той коментира кои са основните тенденции в областта на облачните услуги и какво ще донесе на клиентите...


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас