Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Предприемачество | Startup новини
26 сеп
2011
 
 

Конференцията за Интернет бизнес в ЦИЕ „E-nnovation” наближава

На 10 и 11 октомври в Познан бъдещето на онлайн бизнеса ще обсъждат световноизвестни практици и експерти.
1203 прочитания

До началото на второто издание на конференцията, посветена на последните тенденции и иновации в електронната търговия E-nnovation остават две седмици. Събитието се организира от водещата компания за онлайн търговия в Централна и Източна Европа (ЦИЕ) Allegro Group и ще се състои на 10 и 11 октомври 2011 година в град Познан в конферентните зали на хотел ИББ Андерсия. Лекциите и дискусионните панели ще протекат на полски и на английски език със симултанни преводи.

За участие в конференцията са поканени лица, занимаващи се с е-бизнес – представители на отрасъла от ЦИЕ, собственици на Интернет магазини, доставчици на решения и технологии, подкрепящи е-търговията, начинаещи е-предприемачи. Мероприятието е ценна среща на представители на бранша на дребно, които са заинтересовани в новите канали на продажба, а също така за фирми, които искат да инвестират в динамично развиващия се пазар на нови технологии и Интернет.

Над 20 докладчици и 500 участници (бизнесмени, блогъри, мениджъри и инвеститори) от Полша и целия свят участваха в миналогодишното събитие.

На двудневната конференция гостите ще разговарят за ситуацията на пазара на e-търговия, за новите тенденции, направленията и проблемите пред развитието на бранша. Срещата с признати експерти и практици ще позволи за кратко време не само да се придобият познания, но и да се обмени опит. В списъка на лекторите се появяват последователно имена от авангарда на световната е-търговия като Дон Додж, който е свързан от повече от 25 години с Интернет и софтуерния бизнес, както и е член на групата, управляваща Alta Vista, технологичен адвокат на Microsoft, а понастоящем консултант на софтуерни специалисти, разработващи приложения за Google. Сред лекторите на конференцията ще бъдат също така Майкъл Зауър, основател на CEO FLIP4NEW, Интернет услуга, която използва най-нови тенденции в е-търговията – reCommerce и Брайън Калма, който в продължение на няколко години е управлявал User Experience на онлайн магазина Zappos.com, закупен от Amazon за 1,2  млрд. долара. На събитието ще се появи и Алекс Пюиг, отговарящ за развитието на Softonic – платформа, даваща възможност за безплатно и легално качване на приложни програми и който е бил консултант на Сандро Росел, президента на ФК Барцелона, в областта на дейности в мрежи.

На конференцията петимата финалисти в конкурса „Start with e-nnovation” за най-добра идея на проект за Интернет бизнес в ЦИЕ, организиран за втори път от Allegro Group, ще представят проектите си и ще получат оценка от опитни практици от е-бизнеса, блогъри и представители на инвестиционни фондове или инкубатори на start-up-и. След презентацията комисията ще избере трите най-добри идеи за Интернет бизнес, които ще си поделят парична награда от 10 000 евро.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас