Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Предприемачество | Startup новини
07 сеп
2011
 
 

БТПП и ИПИ ще следят активността на българските предприемачи

За интензивен обмен на информация се договориха председателят на БТПП Цветан Симеонов и изпълнителният директор на Института за пазарна икономика Светла Костадинова.
1264 прочитания

На срещата, проведена в БТПП на 7 септември, стана дума за работа по анализиране на икономическите показатели за развитие на бизнес средата, за провеждане на задълбочени проучвания за мнението на представителите на бизнеса по процесите в пазара на труда, заетостта и  предимството на иновациите.

 

Председателят на БТПП Цветан Симеонов (в дъното на фона на знамената) и изпълнителният директор на Института за пазарна икономика Светла Костадинова

Обсъдени бяха най-важните въпроси на данъчното облагане, необходимостта от реформа в социалното осигуряване и административното обслужване на бизнеса. Коментирани бяха въпросите свързани с бюджета за 2012 година, процедурата по обсъждането на който се очаква да набира сили в следващите месеци.

 

Анализаторите на двете неправителствени организации ще оценяват и подпомагат отчитането на икономическата активност и промените в икономическата среда.

Г-жа Костадинова получи предварителна информация за 13-тото издание на Класацията Топ 100 на най-успешните български фирми през миналата година, което ще бъде представено официално пред медиите на 13-ти септември в Палатата. БТПП ще представи водещите български фирми и пред чуждестранните партньори и инвеститори, като оповести техните резултати в над 2 000 търговско-промишлени палати в света, от които само европейските партньори имат над 19 милиона фирми-членки - както и на всички международни форуми, в които участва България. Класацията Топ 100 на най-успешните български фирми се разпространява и до всички Световни търговски центрове, всички търговски представители на България в чужбина и всички чуждестранни представители в София.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас