Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Предприемачество | Startup новини
09 фев
2011
 
 

Започна кампания за набиране на членове и стажанти на AIESEC Пловдив

Могат да кандидатстват студенти или магистранти, обучаващи се редовно или задочно.
1767 прочитания

Стартира кампания за набиране на нови членове и стажанти на международната студентска организация AIESEC, локална секция Пловдив. Могат да кандидатстват студенти или магистранти, обучаващи се редовно или задочно.

 

Членовете на AIESEC имат възможност да ръководят екип с определена цел – реализиране на проект, организиране на конференция; както и да развиете своите лични и професионални качества чрез обучения, провеждани от представители на организацията и нейни бизнес партньори на теми като: планиране, продажби, комуникация, работа в екип, разрешаване на бизнес-казуси и др.

 

AIESEC Пловдив

 

Кандидатстващите за стаж могат да се възползват от международната програма на AIESEC за професионален обмен, която осигурява практика по специалността в една от общо 110 възможнн страни. AIESEC Пловдив предлага стажове в четири категории: Технически, Образователен, Икономически и Социален.

 

Условието за участие в стажантска програма е кандидатстващият да е студент или завършил, но до 30-годишна възраст, както и да владеете английски език на добро или много добро ниво.

 

В AIESEC системата целогодишно се предлагат свободни позиции за стажове, като в момента тече кампания по набиране на стажанти по бизнес проекти в чуждестранни компании.

 

Информационна кампания относно подбора на членове и стажанти ще се проведе от 24 февруари до 20 март пред: Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“; филиала на ПУ в гр.Смолян; пловдивския филиал на Технически университет – София; Унивеситета по хранителни технологии; Европейския колеж по икономика и управление; Аграрен университет – Пловдив (Висш селскостопански институт).

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас