Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Предприемачество | Startup новини
05 яну
2011
 
 

Стеник обяви стажантската си програма

Компанията за уеб дизайн търси уеб програмисти, дизайнери и проектни ръководители.
1632 прочитания

От новата година Стеник груп - уеб дизайн компания, специализирана в създаването, поддръжката и SEO оптимизацията на корпоративни уеб сайтове и разработката на индивидуализирани онлайн магазини, започва инициативата си за подбор на уеб стажанти.

Инициативата Web стажанти предоставя възможността за 1 до 6-месечна практика в Стеник на позициите уеб дизайнер (Web Designer), PHP програмист (Web Developer), XHTML&CSS програмист (Front-End Developer), тестер (QA & Content Manager) и мениджър „Проекти” (Project Manager).

Стажът в Стеник прeдлага възможност на участниците в него да изберат професионалната област според техните интереси, да опознаят корпоративната култура и спецификата на уеб бизнеса, да работят с професионален екип, да спечелят много нови приятели и да бъдат назначени на постоянна длъжност в компанията в бъдеще. Освен това ще бъдат въвлечени и в целия процес на изработка на един уеб сайт, онлайн магазини и ще участват в реални проекти, допълниха от компанията-работодател.

Целта на начинанието е да даде възможност за старт в изграждането на кариера и път към усъвършенстване на знанията и уменията в уеб сферата на млади таланти. Програмата е част от стратегията на компанията, насочена към професионалната ориентация и квалификация на младите хора. Идеята и е да даде възможност на стажантите да се потопят в ежедневния ритъм на уеб бизнеса, дизайна и програмирането.

„Тези, които имат желание да развият своя талант и потенциал в сферата на уеб дизайна и програмирането, както и управлението на проекти, могат да намерят поле за изява при нас”, поясниха от Стеник.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас