Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Предприемачество | Startup новини
18 яну
2019
 
 

HyperScience привлече 30 млн. долара нови инвестиции

Компанията планира да използва голяма част от новата инвестиция за разрастване на екипа си
1235 прочитания

HyperScience привлече 30 млн. долара нови инвестиции

HyperScience, високотехнологична компания, която специализира в разработката на решения, базирани на машинно самообучение, привлече ново финансиране Серия Б на стойност 30 милиона долара. Сделката е водена от Stripes Group, с участието на текущите инвеститори FirstMark Capital и FelicisVenturess, както и новите Battery Ventures, GlobalFounders Capital, TDAmeritrade и QBE.

„Имаме продукт, който работи и пазарна ниша, в която той пасва феноменално добре. Това, което ще определи успеха ни е способността ни да увеличаваме и развиваме екипа си“, коментира изпълнителният директор Питър Бродски.

През 2016 г. HyperScience представя пакет от ентерпрайз продукти, насочени към компании в сферата на здравеопазването, застраховането, финансите, както и към държавни институции. Първоначално в портфолиото си HyperScience включва HSForms (свързано с конвертиране на печатен текст в дигитален формат), HSFreeForm (което изпълнява подобна функция с имейли набрани на ръка или други неспецифични формати) и HSEvaluate (което анализира сложни данни и формуляри, за да помогне на застрахователните компании да одобряват или отхвърлят искове, като премахват ненужната информация).

Днес компанията обединява всички тези три продукта в един – HyperScience. Той цели да помогне да компаниите и организациите в автоматизирането на офисната дейност, по-доброто обслужване на крайния потребител, по-ефективно управление на финансовите и човешки ресурси.

Идеята е, че много от формулярите, които използваме ежедневно са в свободен формат. Банковите извлечения на един клиент не изглеждат по същия начин, както на друг, фактурите на отделните компании също се различават, защото ги издават различни системи. HyperScience може да вземе тези формуляри и да ги въведе в електронна система бързо, лесно и без човешка намеса.

Със затварянето на Серия Б, общото финансиране на HyperScience досега достига $50 милиона. Компанията планира да използва голяма част от новата инвестиция за разрастване на екипа си.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас