Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
03 окт
2017
 
 

Publicis One и SAP обявиха стратегическо сътрудничество за Hybris Marketing

3294 прочитания
Страница 1 от 2

Румяна Тренчева, SAP и Николай Неделчев, Publicis One

Партньорство на българския пазар обявиха компанията за маркетингови комуникации Publicis One и софтуерната SAP. Договорът за предоставяне на услуги с добавена стойност (VAR) между тях e сключен на 15 септември и засяга решението за контекстуален онлайн маркетинг SAP Hybris Marketing. Софтуерната компания предоставя инструмента, а Publicis One ще работи с клиенти, предлагайки дигитална трансформация на бизнес процесите и анализ на данни за изграждането на пазарни стратегии. 

Big Data е тук и няма да си тръгне, така че маркетинговите специалисти трябва да се научат да работят с данни“, заяви Николай Неделчев, изпълнителен директор на Publicis One. Въпреки събраното огромно количество информация, повечето компании не я използват, коментира още той. По думите му, за да бъдат използваеми, големите масиви трябва да бъдат преработени така, че да се превърнат в точни данни (right data, анлл. игра на думи с Big Data). "В противен случай те са неизползваеми – все едно да се опитаме да пием вода от пожарния кран", коментира още Неделчев.

И тук идва ролята на платформата Hybris Marketing, която може да превърне големите данни в „точните данни“, като ги насочи към правилния човек, в точното време с подходящите послания. "Това е следващото ниво на маркетинга: опитваме се да не станем жертва на Big Data, a да ги използваме", поясни Николай Неделчев и допълни: "Идеята е да вдигнем летвата на клиентите, които разполагат с големи масиви от информация: банки, застрахователни компании, търговци на дребно, телекоми. Опитваме се да превърнем данните, с които те разполагат в полезна за бизнеса им информация, използвайки платформата и нашата експертиза и така техните маркетингови кампании и продажби ще отидат на ново ниво.

1 2
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас