“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
02 окт
2017
 
 

ƒо 15 €нуари се кандидатства за ДЌаградите на Ѕј»“Ф за 2017 г.

3650 прочитани€

—тартира регистраци€та за участие в седмото издание на конкурса „Ќаградите на Ѕј»“” за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии (» “). –егистраци€та е безплатна ще бъде отворена до 24.00 ч. на 15 €нуари 2018 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

 ампани€та е под патронажа на ѕрезидента на –епублика Ѕългари€ –умен –адев и под егидата на Ѕългарското председателство на —ъвета на ≈вропейски€ съюз.

ƒо 15 €нуари се кандидатства за Ќаградите на Ѕј»“ за 2017 г.

ѕрочетете още: 108 кандидатури за тазгодишното издание на ДЌаградите на Ѕј»“У

¬ инициативата могат да участват фирми регистрирани в Ѕългари€ по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за т€х. ¬ рамките на конкурса ще бъдат връчени 11 награди в различни категории за принос в развитието на » “ у нас.

ќрганизаторите подчертават, че в изданието на „Ќаградите на Ѕј»“” за 2017 г. са внесени промени. ¬ъведени са 3 нови категории, които „акцентират на попул€ризирането на Ѕългари€ като дигитален хъб на региона и нашата » “ индустри€ като създател на продукт на световно ниво“:

  • ”спешен български » “ продукт;
  •  омпани€-новатор в използване на авангардни » “ решени€;
  •  омпани€ с най-гол€м принос за попул€ризирането на имиджа на българската » “ индустри€ по света.

¬ категори€та „”спешен български » “ продукт“ може да се кандидатства само с комерсиални продукти, собствени разработки на български компании.

«а „ омпани€-новатор в използване на авангардни » “ решен舓 могат да кандидатстват български фирми, без тези с основна дейност » “, които самосто€телно (не като корпоративно решение, наложено от фирмата-майка извън Ѕългари€) са инвестирали в ново за български€ пазар авангардно решение – » “ продукт, технологи€, система, начин на използване.

“ретата нива категори€, „ омпани€ с най-гол€м принос за попул€ризирането на имиджа на българската » “ индустри€ по света“, цели да отличи организаци€, ко€то е създала продукт/услуга, ко€то е получила гол€ма попул€рност или има значителен пазарен успех в областта си на приложение извън Ѕългари€.

«апазват се и промените, въведени в предишното издание: Ќаградата за специален принос се връчва по решение на журито чрез вътрешни номинации, като за тази категори€ не се подават кандидатури. ”чениците отново могат да подават своите разработки в категори€та „ћладежка награда“.

¬ „Ќаградите на Ѕј»““ ще бъдат отличени още и носителите на награди в категориите: ќбразователна награда, ∆урналистическа награда, ƒържавна администраци€, ќбщинска администраци€, STARTUP компани€ и «начителен корпоративен » “ проект.

»нформаци€ за победителите в отделните категории за предишните години е достъпна на са сайта на инициативата.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас