Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
20 сеп
2017
 
 

Емануела Кожушкова ще отговаря за развитието на курсистите в Телерик Академия

Досега Кожушкова е била глобален мениджър „Управление и развитие на таланта“ в Progress.

4143 прочитания
Страница 1 от 2

Телерик Академия привлече още един експерт към ръководния си екип от доскорошната компания майка Progress. Това е Емануела Кожушкова, която ще заеме длъжността директор „People and Company Success“. На тази позиция Емануела ще отговаря за всички стратегически програми и активности, които подпомaгат компаниите партньори при привличането на таланти, както и курсистите в процеса на развитие на ключови личностни умения за успешна кариерна реализация, обясняват от образователната организация.

Емануела Кожушкова ще отговаря за развитието на курсистите в Телерик Академия

Емануела притежава международен опит в сферата на подбора, изграждането и управлението на човешкия капитал. Преди да стане част от екипа на Телерик Академия, тя заема ролята глобален мениджър „Управление и развитие на таланта“ в Progress, като разработва и въвежда иновативни практики за управление и развитие на таланта. Интегрираният от нея новаторски подход проследява и подобрява представянето на служителите, подпомагайки професионалното развитие на над 1500 души в офисите на Progress в Европа, САЩ, Южна Америка, Азия и Австралия.

Прочетете още: Дмитри Черевик: Цел №1 за местния офис на Progress е растеж

Емануела е била част от екипа в Telerik в периода 2012 – 2014 г., преди придобиването на българската софтуерна компания от Progress. След това под нейното ръководство обединената компания въвежда глобален подход за определяне целите на служителите. В началото на 2017 г. основателите на Telerik поемат ръководството на Телерик Академия, която е отделена като независима организация.

Като консултира бизнеса и участниците в Професионалната Телерик Академия, Емануела ще улесни връзката между компаниите и подходящите за тях кандидати. Тя ще работи и с курсистите за развитието и надграждането на техните социални и комуникационни компетенции, които бизнесът в България определя като ключови, добавят от организацията.

„В разговори с много от компаниите в България една от най-наболелите теми, освен липсата на добре подготвени ИТ кадри, е и намирането на талант, който споделя културата и ценностите на компанията и притежава добре развити личностни качества и поведенчески умения.

1 2
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас