“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ћалък и среден бизнес
15 сеп
2017
 
 

» “ агенци€та на Ќј“ќ организира конкурс за малки и средни фирми

8 избрани фирми ще участват в мащабна конференци€ по киберсигурност на Ќј“ќ - NIAS'17

5855 прочитани€

 онкурс за малки и средни предпри€ти€ и за организации от академичните сред организира јгенци€та по комуникации и информаци€ NCI на Ќј“ќ. Te ще получат възможност да представ€т свои върхови технологични постижени€ пред лидерите на Ќј“ќ и правителствени ръководите, изпълнителни директори и специалисти от индустри€та и кибер отбраната, съобщават от јлианса.

«адълбоченото обучение и квантовите технологии ще имат огромно значение при разработката на инструментите за кибер защита от следващо поколение, за€в€ват от Ќј“ќ. - „«атова ние търсим нови технологии, които са готови за демонстраци€ и за внедр€ване в потенциални решени€, а също така новаторски подходи и нови индустриални партньори в тези технологични сфери“, допълват от организаци€та.

ѕредложени€та за участие в конкурса се изпращат до 22 септември 2017 г. Ќа 8 избраи фирми и/или академични организации ще бъде предложено да покажат своите решени€ на симпозиума на Ќј“ќ по информационна сигурност NIAS'17, ко€то ще се проведе в белгийски€ град ћонс от 17 до 19 октомври тази година.

ѕрочетете още: »зисквани€ към кибер сигурността на критичната информационна инфраструктура

—импозиумът на Ќј“ќ по информационна сигурност NIAS'17 ще се проведе в белгийски€ град ћонс от 17 до 19 октомври 2017 г. —нимка: NCI NATO

¬ конкурса се допускат малки и средни фирми и академични организации от 29-те страни, членки на Ќј“ќ. ∆елаещите да се включат в него тр€бва да изпрат€т по е-поща (на industryrelations@ncia.nato.int) информаци€, включваща име на компани€та, в ко€то страна, член на Ќј“ќ, е регистрирана, бизнес профил на компани€та/ академични€ отдел, контактна информаци€. ќсвен това за€влението тр€бва да се опише предлаганата технологи€ и в ко€ от двете области ( Deep learning или квантови технологии) е т€, както и уникални аспекти на решението и как може да помогне на Ќј“ќ.

≈кспертен екип на агенци€та NCI ще разгледа кандидатурите и ще избере осемте победител€, които ще представ€т решени€та си на конференци€та в Ѕелги€. Ќа не€ се очакват 1400 делегати, 90 фирми изложители, 30 важни презентации и 20 работни семинари с практическо обучение. —ред техните теми са защитата на свързани€ войник, изкуствени€т интелект и машинното обучение в бъдещата кибер защита, защита на SCADA системи, средства за блокиране на физическо проникване в оптични мрежи и други.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас