Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
08 сеп
2017
 
 

3DExperience на Dassault Systemes ще се предлага през облака на Huawei

6255 прочитания

3DExperience софтуерът на Dassault Systemes ще работи върху платформата Huawei Cloud, предвижда меморандум за разбирателство, сключен между двете компании в сряда. Според тях партньорството ще предложи на клиентите достъп до интегрирани корпоративни инженерингови решения за проектиране и проверка, както и за сферата производството.

3DExperience на Dassault Systemes ще се предлага през облака на Huawei

“Облакът ще изиграе ключова роля в ускоряването на дигиталната трансформация. Huawei Cloud помага на клиентите да постигнат комерсиален успех, чрез нашите основни предимства – доверие, откритост и обслужване по целия свят – споделя Жен Дианхай, вице президент на поделението Huawei Cloud BU – С нетърпение очакваме да заработим с Dassault Systemes върху създаването на комплексна цифрова облачна екосистема за подкрепа на цифровата трансформация в промишления сектор.” 

Прочетете още: Облакът като основен ИТ формат в цифровата икономика

“Различните отрасли днес си взаимодействат като разработват, проектират, произвеждат, предлагат на пазара и поддържат умни решения, обединявайки софтуер, хардуер, съдържание и услуги – обяснява Оливие Рибе, вицепрезидент High-Tech Industry вDassault Systemes. – Партньорството ще позволи на нашите клиенти да трансформират своите модели на обслужване.”

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденцияРагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденция

Рагу Рагурам е оперативен директор във VMware, отговарящ за продуктите и облачните услуги на компанията. В интервю за Computerworld той коментира кои са основните тенденции в областта на облачните услуги и какво ще донесе на клиентите...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас