Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
07 сеп
2017
 
 

Visa с нов директор в Европа

3673 прочитания

Шарлот Хог ще заеме поста на главен изпълнителен директор за европейските операции на Visa от 1 октомври 2017 г. Тя ще докладва на Алфред Кели, ръководител на компанията на глобално ниво, и Гари Хофман, председател на борда на директорите на Visa Europe.

Хог има зад гърба си 25 г. опит във финансовия сектор, като последната ѝ позиция е била на главен оперативен директор в Bank of England. Преди това тя в работила още за английското поделение на испанската банка Santander, както и за Experian, Morgan Stanley и McKinsey & Company.

Прочетете още: Visa и TaxiMe стартираха партньорство в София

“След дълго търсене сме доволни, че Шарлот ще ръководи нашия екип в Европа – сподели Ал Кели, главен изпълнителен директор на Visa Inc. – Големият опит и изключителните ѝ постижения на пазара на европейските финансови услуги ще бъдат страхотно допълнение за нашия управленски екип.” Нейна основна задача ще е да разшири отношенията на компанията с търговци и финансови институции и да “капитализира огромните възможности за растеж в европейския регион”.

“В Европа, както и по света, развитието при дигиталните плащания предоставя нови възможности за потребителите, финансовите институции и търговците – коментира самата Шарлот Хог. – За мен ще е чест да работя с колеги от целия свят, за да предоставим на европейските клиенти дълбоката техническа експертиза и иновациите, с които е известна Visa.”

От компанията определят присъединяването на Хог като случващо се в ключов момент за нейния бизнес. В средата на миналата година Visa Inc. придоби Visa Europe, създавайки единна глобална организация. Целта на сливането е предоставяне на европейските ѝ клиенти на достъп до по-голям набор от възможности за плащане, услуги и продукти.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас