Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
30 авг
2017
 
 

Забавление и обучение на плажа с Tech Talks Beach

JavaScript и Java лятна конференция в Бургас.

3036 прочитания

200 регистрации за двете си паралелни сесии събра първото издание на Tech Talks Beach конфенерцията Java&&JavaScript в Бургас, която се състоя на 27 август. Гостите на събитието имаха на избор от общо осем лекции, водени от известни лектори.

Както се подразбира от името на конференцията двете сесии бяха насочени съответно към Java и JavaScript. Обхванати бяха теми като разработка на фронт-енд системи с мащабни потребителски бази, изграждане на уеб услуги с HTML5, Java 9, възприемане на „хакерски“ начин на мислене и т.н.

 Tech Talks Beach конфенерцията Java&&JavaScript се проведе в Бургас на 27 август

Прочетете още: 2000 ИТ специалисти могат да работят в Бургас, ако се осигурят условия

Събитието беше организирано от Tech Talks по инициатива на EPAM Systems Bulgaria, интернационална компания за разработване на софтуерни решения, в партньорство с Община Бургас. Градът за втора поредна година заслужено грабва специална награда на Българската Аутсорсинг Асоциация (БОА) за „Най-динамично развиващ се технологичен град на годината“. 

Tech Talks е общност на специалисти в сферата на разрабтването на софтуер, която организира ежемесечни безплатни конференции. Целта на организацията е да декомерсиализира процеса на добиване на знание и умения и да изгради общност от специалисти, които споделят своя опит с останалите.

Tech Talks Beach е първото издание на събитието, което се провежда извън София. Основната причина да бъде избран Бургас е стремежът инициативата да достигне до по-широк кръг от хора, както и условията, предоставени от Община Бургас за развитие на ИТ бизнеса в града.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас