Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Триизмерен печат
25 авг
2017
 
 

HP и Deloitte ще налагат заедно триизмерния печат

3971 прочитания

Партньорство за съвместно налагане на ситеми за триизмерен печат в производствена среда в САЩ обявиха HP Inc. и Deloitte Consulting LLP. Пояснява се, че то комбинира решението HP Jet Fusion 3D, както и развитата световна екосистема от партньори и опит в дигиталната индустриална трансформация на компанията, заедно с глобалната мрежа от клиенти на Deloitte и стабилните им контакти в областта на производството, богатия им опит в дигиталните процеси и доказания им успех в трансформацията на доставките на едни от най-големите компании в света.

Според двете компании 3D печатът може да ускорява излизането на пазара на нови продукти, да намали цената и отпадъците и да подобрява конкурентоспособността.

„Това партньорство стартира в САЩ и ще се разрасне и в други държави“, допълват още HP и Deloitte в съобщение до медиите.

Прочетете още: Адитивното производство и 3D печатът - области с огромен потенциал

HP и Deloitte ще налагат заедно триизмерния печат

"Четвъртата индустриална революция е при нас. В никой сектор от световната икономика не се предприемат повече радикални промени, отколкото на производствения пазар в САЩ, който се оценява на стойност в размер на 12 трилиона долара – споделя Дион Вайслер, президент и главен изпълнителен директор на HP Inc. – Компании, които инвестират в дигиталните иновации, са готови да изпреварят своите конкуренти. Стъпвайки на нашите технологии за 3D печат, заедно с Deloitte, ние се фокусираме на това да помогнем на нашите потребители да се трансформират и да спечелят в тази нова ера.“

“Дигитализацията на световните производствени процеси и практики, ще въздейства на компаниите и потребителите из целият свят, и 3D печата ще изиграе важна роля във фундаменталната промяна на производството – уверен е Пунит Ренджен, главен изпълнителен директор на Deloitte Global. – Това партньорство включва два изключителни бранда и обединява водещата платформата за 3D печат на HP и опита в дигиталното производство и глобален клиентски обхват на Deloitte.“

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас