Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Човешки ресурси
21 авг
2017
 
 

Калина Желева с по-големи регионални правомощия в Siemens

От 1 август ръководителят на отдел „Човешки ресурси“ в Siemens България ще отговаря за всички страни в т.нар. Адриатически регион

4591 прочитания

Калина Желева, ръководител на отдел „Човешки ресурси” на Siemens България, вече ще има по-големи регионални правомощия. Тя ще отговаря за всички страни в т.нар. Адриатически регион на немската компания, като ще съвместява новата си функция на регионален ръководител „Човешки ресурси” с досегашните си задължения в Siemens България, съобщиха от компанията. Желева е влязла в новата си роля от 1 август 2017 г.

Калина Желева, ръководител на отдел „Човешки ресурси” на Siemens България, вече ще има по-големи регионални правомощия.

HR мениджърът ще отговаря за управлението на персонала в осемте държави от зоната, включително в Сърбия, Словения, Хърватска, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Македония и Косово.

Siemens България е част от германския концерн Siemens AG, производител на иновативни продукти, технологии и решения в сферата на електрификацията, автоматизацията и дигитализацията. Компанията е сред водещите в света доставчици на турбини с комбиниран цикъл за производство на електроенергия и решения за пренос на мощности, както и на вятърни турбини, но също така предлага инфраструктурните решения, автоматизацията и софтуерни решения за индустрията.

Сред печелившите дейности на компанията са също така медицинското оборудване за образна диагностика и в сферата на лабораторната диагностика и клиничните информационни системи. В България компанията присъства повече от 136 години. Част от структурата на Siemens в България е и фабрика за измервателна апаратура за продукти високо напрежение в Правец.

„Моето назначение като регионален ръководител „Човешки ресурси” за Адриатика е огромна отговорност, но и изключителна възможност за професионално развитие и усвояване на нови знания и умения, коментира Калина Желева. – Макар страните да са от един регион, всяка от тях има национални специфики, които изискват различен и гъвкав подход”.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас