“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
21 авг
2017
 
 

»нформационно обслужване ще разчита на ERP система на Microsoft

Microsoft Dynamics NAV e внедрена в държавната »“ компани€ от “им ¬ижън Ѕългари€

4708 прочитани€

Ќова интегрирана система за управление на бизнеса ще управл€ва бизнес процесите в „»нформационно обслужване“ јƒ, съобщиха от държавната »“ компани€. ERP решението Microsoft Dynamics NAV е внедрено във всички поделени€ на компани€та (26 клона в ц€лата страна) от “им ¬»∆ЏЌ Ѕългари€. „»нформационно обслужване“ е основен партньор на държавните институции при осъществ€ването на ключови »“ проекти, свързани с информационните технологии и обезпечение на сигурността и функционалността на важни държавни и общински структури.

— новата система » “ компани€та ще управл€ва всички процеси, свързани с осъществ€ване на счетоводната дейност, управление на склад, състав€не и управление на бюджети по звена и проекти, както и управление на паричните потоци в дружеството. „рез това решение »нформационно обслужване ще може да са прослед€ва, управл€ва и отчита договорите и проектите на всеки етап от изпълнението им.

ѕрочетете още: Ѕългарски фирми внедр€ват все повече ERP системи в чужбина

ѕри самото внедр€ване на MS Dynamics е разработен и специфичен модул за управление на човешките ресурси, който съхран€ва и систематизира информаци€ за над 500 служители на дружеството и му помага да управл€ва всички дейности, свързани с негови€ най-ценен капитал, твърд€т от ћинистерството на транспорта, »“ и съобщени€та (ћ“»“—). „— използването на системата „»нформационно обслужване“ јƒ ще постигне ц€лостен финансов контрол и по-ефективно планиране и управление на ресурсите във всички свои организационни звена“, добав€т от ћ“»“—.

„рез специално разработени€т от “им ¬»∆ЏЌ Ѕългари€ модул „ћесечно приключване и разпределение на разходите“, компани€та ще получава изчерпателна и достоверна информаци€ за пълната себестойност и реализираната печалба в различните направлени€ на сво€та дейност.

„ѕредизвикателствата при изпълнението на проекта б€ха свързани както с големи€ мащаб на дейността на компани€та клиент, така и с необходимата интеграци€ на ERP системата с н€колко вече функциониращи в дружеството софтуерни решен舓, об€сн€ват от “им ¬»∆ЏЌ.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас