ћинали€ месец LG лекичко загатна за нови€ си смартфон V30 - еволюци€ на аудиофилски€ V20. ¬еднага след това започнаха да се пов€в€ват различни компютърно генерирани изображени€, които тр€бваше да покажат дизайна на устройството, но сега може би имаме реално изтекли снимки.

ѕотребител на креативни€ сайт на ƒжоузеф √ордън-Ћевит - HitRecord, пусна н€колко снимки, на които се вижда телефон с лого V30 на гърба. ћного скоро постът беше премахнат от мрежата, но колегите от Gizmodo вече б€ха успели да запаз€т н€колко скрийншота.

ѕапката на въпросни€ потребител - RandyAzarga вече е празна, но се см€та, че там е имало видео, в което се е виждал въпросни€т телефон. ”стройството изглежда като хибрид между V20 и LG G6, с изключение на батрери€та, ко€то в модела V20 беше под капак и достъпна за потребителите. “ук т€лото е моноблок, който не може да се разглоб€ва без специализирано оборудване.

Ќ€ма съмнение, че LG има предвид V30, когато говори за телефона си от следващо поколение с гол€м OLED дисплей, а тези изтекли снимки са в унисон с тази теори€. јко обаче въпросното устройство наистина е LG V30, тогава в него липса ключова характеристика от предшественика му V20 - втори екран под формата на лента с извести€ над основни€ дисплей.