Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
26 юли
2017
 
 

Нови етикетни принтери за тежки индустриални условия от Zebra

4249 прочитания, 0 коментара

Две нови серии индустриални етикетни принтери пуска на пазара Zebra Technologies. От там обясняват, че машините са създадени за работа в тежки индустриални условия, като това не е за сметка на качеството на печат.

Новите серии са ZT600 и ZT510, като моделите от първата заместват някои представители на популярната Xi серия на Zebra. Според компанията ZT600 са създадени за непрекъсната денонощна работа с години наред. Те имат изцяло метален корпус и структурни елементи, което практически елиминира загубеното в ремонт време. Предназначени са за употреба в приложения, изискващи печат на големи обеми етикети с високо качество и висока скорост.

Моделът ZT610 предлага печат върху много малки етикети (3 мм) с висока резолюция - 600 dpi, подходящи за етикиране на платки, чипове и други миниатюрни компоненти.

Прочетете още: С решение на Zebra клиентите се обслужват сами в магазините

Според Zebra ZT600 предлагат редица нововъведения, които правят принтерите по-удобни за употреба. Такива са: улеснен процес по зареждане с етикети и ленти, цветен дисплей с голяма видимост, който показва текущия статус на машината и мултимедийна помощ с индикация за възникналите грешките и начин за отстраняването им. Съвместимостта с други устройства улеснява интеграцията и управлението, а възможността за обновяване гарантира, че принтерът ще отговаря на променящите се изисквания с години наред.

Другата лансирана от производителя серия, ZT510, също притежава всички основни характеристики, необходими за един индустриален принтер и в същото време моделите от нея се предлагат на значително по-ниска цена. Подобно на своите предшественици – принтерите от серия 105SLPlus, ZT510 притежават устойчив корпус и елементи и добавят към това разширени възможности за управление и контрол, обясняват от компанията.

Заедно с новите индустриални баркод принтери, Zebra Technologies представи новият софтуер за отдалечено управление на принтери Printer Profile Manager Enterprise – работещо в браузър решение за Link-OS принтери, което минимизира разходите и намалява времето за управление. Това решение прави възможно централизирано отдалечено конфигуриране и отстраняване на неизправности по голям брой Zebra принтери.

Партньор на компанията за страната е Баркод Системи България. От там предлагат и разработка специализирани решения за повишаване на ефективността при извършване на дейностите в области като: разносна търговия, дистрибуция, производство, транспорт и логистика, търговски обекти, складове, и др.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ТОП100 НА ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ КОМПАНИИ


Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Тод Англин, Progress:  София има страхотна общност от софтуерни разработчициТод Англин, Progress: София има страхотна общност от софтуерни разработчици

Конференцията DevReach се завръща в София, има месец до събитието, а всички билети вече са разпродадени, коментира главният евангелист на Progress.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас