Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
26 юли
2017
 
 

Нови етикетни принтери за тежки индустриални условия от Zebra

6649 прочитания

Две нови серии индустриални етикетни принтери пуска на пазара Zebra Technologies. От там обясняват, че машините са създадени за работа в тежки индустриални условия, като това не е за сметка на качеството на печат.

Новите серии са ZT600 и ZT510, като моделите от първата заместват някои представители на популярната Xi серия на Zebra. Според компанията ZT600 са създадени за непрекъсната денонощна работа с години наред. Те имат изцяло метален корпус и структурни елементи, което практически елиминира загубеното в ремонт време. Предназначени са за употреба в приложения, изискващи печат на големи обеми етикети с високо качество и висока скорост.

Моделът ZT610 предлага печат върху много малки етикети (3 мм) с висока резолюция - 600 dpi, подходящи за етикиране на платки, чипове и други миниатюрни компоненти.

Прочетете още: С решение на Zebra клиентите се обслужват сами в магазините

Според Zebra ZT600 предлагат редица нововъведения, които правят принтерите по-удобни за употреба. Такива са: улеснен процес по зареждане с етикети и ленти, цветен дисплей с голяма видимост, който показва текущия статус на машината и мултимедийна помощ с индикация за възникналите грешките и начин за отстраняването им. Съвместимостта с други устройства улеснява интеграцията и управлението, а възможността за обновяване гарантира, че принтерът ще отговаря на променящите се изисквания с години наред.

Другата лансирана от производителя серия, ZT510, също притежава всички основни характеристики, необходими за един индустриален принтер и в същото време моделите от нея се предлагат на значително по-ниска цена. Подобно на своите предшественици – принтерите от серия 105SLPlus, ZT510 притежават устойчив корпус и елементи и добавят към това разширени възможности за управление и контрол, обясняват от компанията.

Заедно с новите индустриални баркод принтери, Zebra Technologies представи новият софтуер за отдалечено управление на принтери Printer Profile Manager Enterprise – работещо в браузър решение за Link-OS принтери, което минимизира разходите и намалява времето за управление. Това решение прави възможно централизирано отдалечено конфигуриране и отстраняване на неизправности по голям брой Zebra принтери.

Партньор на компанията за страната е Баркод Системи България. От там предлагат и разработка специализирани решения за повишаване на ефективността при извършване на дейностите в области като: разносна търговия, дистрибуция, производство, транспорт и логистика, търговски обекти, складове, и др.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас