“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
01 авг
2017
 
 

”крайна със за€вка за най-гол€мо »“ събитие в »зточна ≈вропа

7822 прочитани€

ќт 29 септември до 1 октомври в украински€ град Ћвов за четвърта година ще се състои IT Arena – събитие, което според организаторите от тамошни€ »“ клъстер (Lviv IT Cluster) ще е най-мащабното по рода си не само в самата ”крайна, но и в ц€ла »зточна ≈вропа. √ости на тридневната конференци€ ще бъдат световни имена от » “ сферата, които ще сподел€т последни прогресивни идеи и практики, както и стратегии за подобр€ване на бизнеса с гостите. Computerwold Ѕългари€ e медиен партньор на събитието.

ќрганизаторите очакват тазгодишната IT Arena да бъде посетена на от над 2000 души, а презентаторите ще са около 40. ƒо момента сред вече об€вените има прдставители от Jugnoo, 500 Startups, Indiegogo, Amazon Web Services, TechCrunch, Bayer и др. ¬ предходните издани€ на събитието в него учатваха и представители от Twitter, Uber, Facebook, Philips, Samsung, IBM, Google, Microsoft и т.н.

ѕрочетете още: ќбемът на »“ индустри€та в ”крайна за 2015 г. е $2,5 млрд.

ќсвен конферентната програма IT Arena ще бъде домакин и на стартъп състезание, в което над 100 млади компании от ≈вропа ще представ€т своите идеи и продукти. Ќай-добрите от т€х ще имат възможност да се покажат пред гостите през първи€ ден на събитието. —пециално жури пък ще определели други десет, които ще изл€зат на главната сцена по време на втори€ ден. –егистраци€та е отворена до 20 септември на адрес: itarena.ua/call-for-startups.

—ъбитието ще предложи на гостите още технологично изложение, на което ще бъдат показани най-добрите местни »“ разработки. ”частниците в него ще сподел€т идеи и ще покажат приложени€, дронове, устройства, умни технологии и роботи, които са проектирани или произведени в ”крайна, подчертават организаторите.

Ќе на последно м€сто в програмата на тазгодишното издание на IT Arena са включени и над 30 неформални събирани€. “е ще са достъпни за всички гости, но е необходима предварителна регистраци€.

Ѕилети за конференци€та могат да бъда купени от: itarena.ua/#ticket

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас