Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Телекомуникации
29 юни
2017
 
 

Vivacom се сдоби с още 60 магазина в страната

Операторът има нов търговски представител - Global Net Solutions

3744 прочитания

Нови 60 търговски обекта в страната ще предлагат продуктите и услугите на Vivacom, след като операторът сключи партньорство с веригата Global Net Solutions. По този начин общият брой магазини в „портфолиото“ на Vivacom става 310. Интересна подробност е, че доскоро търговската верига продаваше услугите на другия голям мобилен конкурент Теленор България, който прекъсна взаимоотношенията си с Global Net Solutions от 2 май т.г., но без да обясни причините за това.

Освен в магазините на Vivacom, услугите и продуктите на оператора ще се предлагат и търговските обекти на Global Net Solutionss

Сега веригата, която развива търговската си мрежа от 2003 г., става ексклузивен представител на Vivacom. Голяма част от магазините й са съсредоточени в големите градове като София (11 обекта), Варна и Бургас (съответно 6 и 7), Пловдив, Русе и другите областни центрове, но не липсват и магазини в няколко по-малки града като Чепеларе, Суворово, Дългопол и Белослав. Веригата предлага и услугите на платежния оператор Easypay.

Прочетете още: Vivacom запази лидерската позиция за Q1 2017 въпреки лекия спад

Практиката за разширяване на търговската мрежа чрез нови партньорства датира отдавна. Още през 2009 г. БТК (мобилните услуги все още се предлагаха под името vivatel) придоби 100% от веригата магазини за телекомуникационни услуги 2be. По това време веригата 2be поддържаше близки партньорски отношения именно с БТК и имаше 112 магазина в страната.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас