Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Софтуер
27 юни
2017
 
 

Парафлоу стана директен партньор за облачните решения на Майкрософт

4299 прочитания

Системният интегратор Парафлоу Комуникейшънс (Paraflow Communicatiosn) обяви присъединяването си към програмата Cloud Solution Provider (CSP) на Майкрософт. Според компанията новото партньорство ще позволи на потребителите да съкращават времето за конфигуриране и управление на услугите и продуктите, които се предлагат като част от облака на доставчика.

Като директен партньор по CSP програмата, Парафлоу поема изцяло обслужването на своите клиенти по отношение на поддръжка, внедряване и обучение на служителите, обясняват от фирмата. Допълва се още, че благодарение на по-гъвкави схеми на фактуриране и наличието на един единствен партньор в обслужването, клиентите ще могат да се фокусират повече върху развитието на собствения си бизнес.

Прочетете още: Microsoft с 93% ръст на приходите от Azure

„В качеството си на директен CSP партньор имаме възможност да предоставим комплексни услуги, включващи Office 365, Azure, Dynamics 365 (CRM, ERP), както и решения, разработени от Парафлоу – отбеляза Николай Аврамов, управител на българската фирма. – Съвместното партньорство с Майкрософт е на почти 20 години и за този дълъг период са реализирани десетки внедрявания и успешни проекти в широк спектър от организации, довели до подобряване на бизнес процесите и оптимизиране на ИТ разходите“.

„Присъединяването на Парафлоу към CSP програмата на Майкрософт е резултат от дългогодишно партньорство и доказателство за желанието ни да издигнем това сътрудничество на по-високо ниво“, сподели Красимира Караиванова, директор „Малки и средни клиенти и партньори" в Майкрософт България, Македония и Косово.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас