Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Софтуер
27 юни
2017
 
 

Парафлоу стана директен партньор за облачните решения на Майкрософт

3574 прочитания

Системният интегратор Парафлоу Комуникейшънс (Paraflow Communicatiosn) обяви присъединяването си към програмата Cloud Solution Provider (CSP) на Майкрософт. Според компанията новото партньорство ще позволи на потребителите да съкращават времето за конфигуриране и управление на услугите и продуктите, които се предлагат като част от облака на доставчика.

Като директен партньор по CSP програмата, Парафлоу поема изцяло обслужването на своите клиенти по отношение на поддръжка, внедряване и обучение на служителите, обясняват от фирмата. Допълва се още, че благодарение на по-гъвкави схеми на фактуриране и наличието на един единствен партньор в обслужването, клиентите ще могат да се фокусират повече върху развитието на собствения си бизнес.

Прочетете още: Microsoft с 93% ръст на приходите от Azure

„В качеството си на директен CSP партньор имаме възможност да предоставим комплексни услуги, включващи Office 365, Azure, Dynamics 365 (CRM, ERP), както и решения, разработени от Парафлоу – отбеляза Николай Аврамов, управител на българската фирма. – Съвместното партньорство с Майкрософт е на почти 20 години и за този дълъг период са реализирани десетки внедрявания и успешни проекти в широк спектър от организации, довели до подобряване на бизнес процесите и оптимизиране на ИТ разходите“.

„Присъединяването на Парафлоу към CSP програмата на Майкрософт е резултат от дългогодишно партньорство и доказателство за желанието ни да издигнем това сътрудничество на по-високо ниво“, сподели Красимира Караиванова, директор „Малки и средни клиенти и партньори" в Майкрософт България, Македония и Косово.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденцияРагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденция

Рагу Рагурам е оперативен директор във VMware, отговарящ за продуктите и облачните услуги на компанията. В интервю за Computerworld той коментира кои са основните тенденции в областта на облачните услуги и какво ще донесе на клиентите...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас