Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
23 юни
2017
 
 

YouTube се похвали с 1,5 млрд. зрители месечно

Сюзан Войчички представи i нова технология за виртуална реалност, наречена VR180

2476 прочитания

Всеки месец YouTube има близо 1,5 млрд. посетители, което е приблизително един на всеки петима души по света, съобщиха от компанията. Всеки от посетителите прекарва повече от час на ден, гледайки на мобилни устройства клипове в YouTube.

Това оповести изпълнителният директор Сюзан Войчички в публикация в блога на YouTube, в която се изброяват оповестените по време на VidCon различни новости около VR, YouTube TV.

YouTube се похвали с 1,5 млрд. зрители месечно

Войчички представи нова технология за виртуална реалност, наречена VR180. Тя улеснява създателите на съдържание в правенето на VR видео. Този формат поддържа 3D видео при заснемане на 180 градуса.

YouTube работи с производители на камери, като LG, Yi и Lenovo за създаването на камери за VR180, които да струват няколко стотин долара.

Относно мобилното приложение на YouTube, плейърът ще се адаптира към желания размер за гледане – вертикално, хоризонтално или квадратно видео. Тази функция ще стане достъпна в скоро време.

Войчички каза, че новата функция за споделяне на видео директно през мобилното приложение ще бъде достъпна до няколко седмици в Латинска Америка, а скоро след това и в Съединените щати.

Компанията обяви още пускането на 37 собствени сериала и филми по YouTube Red.  

ЕТИКЕТИ:
YouTubeVR
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас