Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
21 юни
2017
 
 

Tелелинк стана оторизиран доставчик на облачни решения на Microsoft

Статутът MS CSP ще помогне на системния интегратор да предлага по-гъвкави цени на различните облачни услуги на щатската компания.

4977 прочитания

Телелинк получи статут на оторизиран доставчик на облачни решения на Microsoft (Cloud Solution Provider, CSP). Програмата CSP ще помогне на системния ни интегратор да предложи повече добавена стойност към облачните услуги на Microsoft, както и да успее да ценообразува тези услуги по-гъвкаво според конкретния клиент и проект.

„Партньорството с Microsoft, и в частност статутът Cloud Solution Provider, са важни елементи от стратегията и визията ни за развитие на Телелинк, заяви Иван Житиянов, директор на отдел „Системна интеграция“ в Телелинк. - Ориентирането ни към модел за „предлагане като услуга“ и разширяването на добавената стойност, което ще направи използването на облачни услуги лесно и безопасно, е от изключителна важност за трансформирането на компанията и нейния растеж във всички държави, в които оперираме“.

Иван Житиянов, директор на отдел „Системна интеграция“ в Телелинк, по време на церемонията за наградите ИКТ Топ 100 2016. Снимка: Александър Главчев.

Прочетете още: Telelink: Windows Server 2016 е роден в облака

CSP статутът не е единственото партньорство на Телелинк с Microsoft. Компанията участва и в програмата LSP (Licensing Solution Provider), ориентирана предимно към големи клиенти. Влизането в програмата като директен партньор (Tier 1) насърчава добавената стойност на Телелинк в целия жизнен цикъл на една продажба. Преди месец Телелинк организира и семинар за защита на данните и осигуряване на непрекъснатост на бизнеса с използване на облачни решения на Microsoft. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас