Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
14 юни
2017
 
 

CeBIT през юни 2018 ще е фестивал на дигитализацията

Хановерското изложение се опитва да се възроди с нов формат в началото на юни 2018 г.

2369 прочитания

Най-голямото някога европейско ИКТ изложение - CeBIT в Хановер, ще се проведе през следващата година в началото на лятото – от 11 до 15 юни 2018 г. Компанията организатор Deutsche Messe го рекламира като нова ера на „търговските изложения“ и изживявания в епохата на дигитализацията.

Основният фокус на събитието ще е върху цифровата трансформация на бизнеса и на публичната администрация, като се очаква в 7 зали свои решения да покажат водещи иноватори. „Тези решения ще обхващат всичко от управление на данни и цифрови офиси и процеси до инфраструктура, сигурност и комуникации“, обясняват организаторите.

Предвиден е и нов формат на конференциите. За първи път водещи фигури и пионери от цифровизацията ще правят презентации на общо 7 сцени заедно с експерти от бизнеса, като те ще се провеждат директно в изложбените зали.

Прочетете още: Автономна маршрутка без волан вози пътници на CeBIT

Изложението залага не само на вече утвърдени технологични лидери, а и на нови стартиращи фирми и предприемачи, като в „светлината“ на прожекторите ще са „разрушаващите“ статуквото бизнес модели и модерни технологии като блокчейн, смесена реалност, изкуствен интелект и задълбочено машинно знание.

В т.нар. цифров кампус (d!campus) посетителите ще могат не само да „чуят, да вкусят и да усетят цифровия живот“, допълват от Deutsche Messe. Организаторите обещават музика на живо от известни групи и джиджеи, пътувания с влакчета във виртуални светове, както и улични майстори готвачи, които ще приготвят на място нови видове ястия.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас