Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
13 юни
2017
 
 

Experian кани студенти да се включат в лятната практика на компанията

Срокът за кандидатстване е до 19 юни

3497 прочитания

В периода 17-28 юли 2017 г. е предвидена лятната практика на Experian, съобщиха от компанията. Практиката е насочена към бакалаври след втори курс или магистри по математика, иконометрия, статистика, финанси или сходна специалност.

Experian организира лятна практика за 5-а поредна година, като по време на практиката студентите ще приложат знанията си по статистика, придобивайки умения по моделиране и разработване на стандартизирани скор карти. Крайната цел е да създадат финансов модел, оценяващ кредитния риск, като се използват реални данни. Студентите ще се запознаят със специално разработения софтуер на Experian – Modelling Development Studio.

По данни на българския офис на Experian, той концентрира над 20% от аналитичния капацитет на компанията.

“Experian съхранява информация за 918 милиона хора и 107 милиона компании по света, но най-голямата ценност е в нашите знания и умения да ги анализираме. Ето защо ние развиваме таланти в сферата и всяка година провеждаме Лятната практика на Experian, за да дадем реална представа на студентите за приложението на математиката и статистиката в нашата работа“, коментира Мая Миланова, оперативен мениджър на Experian за България.

Участниците от миналогодишната практика споделят, че най-голямата полза от обучението е изготвянето на бизнес стратегия и определянето на зависимостите, които се гледат при анализирането на данни.

Крайният срок за кандидатстване е 19 юни 2017 г., като студентите трябва да попълнят формуляр на официалната страница на програмата http://summerpractice.scoreit.bg/.

ЕТИКЕТИ:
Experianпрактика
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас