Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD |
12 юни
2017
 
 

В 8 категории тече надпреварата за наградите на хайтек индустрията

Световно признати експерти влизат в състава на журито на Innovation, Technology & Sourcing Awards

1115 прочитания, 0 коментара

Три пъти повече кандидатури в почти два пъти повече категории ще бъдат оценени в рамките на Второто издание на наградите на хайтек индустрията Innovation, Technology & Sourcing Awards 2017. Инициативата се организира от Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ).

В рамките на конкурса ще бъдат отличени постиженията на българските фирми от сектора на изнесените услуги, софтуерни компании, ИТ компании, стартиращи компании и други.

„Технологични иновации“, „Технологичен работодател на годината“, „Доставчик на аутсорсинг услуги на годината“, „Център за споделяне на услуги на годината“, „ИТ продукт“, „ИТ проект“, „Софтуерна компания на годината“ и „Стартираща компания на годината“ са категориите, в които международното жури на конкурса ще оцени водещите добри практики и високите бизнес постижения.

Над 120 водещи високотехнологични компании в страната пък ще определят победителите в категориите „Технологична сграда на годината“ и „Технологична бизнес сграда на годината“.

Сред известните имена в състава на международното жури на Innovations, Technology & Sourcing Awards 2017 влизат Себастиано Тофалети, главен секретар на Европейския алианс на дигиталните МСП, Стефан Бумов, съосновател и главен оперативен директор на HeleCloud, Бен Рандал, CEO и CCO на I / O, Октавио Брито – експерт с над 20 години опит в управлението на информационните технологии, регулациите и съвместимостта, и управлението на доставчици с фокус върху финансовия сектор, Рой Рачамимов, асоцииран директор на EY, Кант Кришнан, съосновател и вицепрезидент „Доставка на решения“ в Intrigo Systems, д-р Прадееп Мухърджи, президент и управляващ съдружник на Avasant, и др. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ТОП100 НА ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ КОМПАНИИ


Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Тод Англин, Progress:  София има страхотна общност от софтуерни разработчициТод Англин, Progress: София има страхотна общност от софтуерни разработчици

Конференцията DevReach се завръща в София, има месец до събитието, а всички билети вече са разпродадени, коментира главният евангелист на Progress.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас