Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни приложения
08 юни
2017
 
 

ePay.bg представи мобилна услуга за заведения

3226 прочитания

Възможност за поръчка на храна и напитки без чакане на опашка, директно от браузъра на смартфона, представи ePay.bg. Услугата Speed.Bar е насочена към заведения, а също и към големи събития, концерти и фестивали. След плащането клиентът получава баркод, с който да си вземе поръчката, когато тя е готова.

Според компанията използвайки Speed.Bar собствениците на заведения могат да подобрявта изживяването на своите клиенти, спестявайки им чакане, което може да им отнеме ценно от например обедната почивка. Баркодът може да бъде споделян, така че не е нужно човекът, който е платил, да вземе продуктите.

Прочетете още: Софийската опера продава онлайн една трета от билетите си

"Бързо, модерно и най-вече: удобно. Това бих казал за Speed.Bar. Какво трябва да направи клиентът: да влезе на www.speed.bar, да си поръча от менюто и да плати с банковата си карта, която се въвежда само първия път – разказва Георги Маринов, изпълнителен директор на Ипей АД. – Веднага след плащането поръчката започва да се изпълнява на бара. Когато е готова, клиентът получава на телефона си баркод, с който отива на бара и си получава поръчката, без да чака."

Премиерата на Speed.Bar ще бъде на музикалния фестивал A to JazZ 2017 в София. Поръчките през системата ще са възможни от 7 до 9 юли в Южен парк 2 (зад музея „Земята и хората“). С услугата организаторите на фестивала, с подкрепата на VISA, ще добавят бързо и качествено обслужване на всички гости.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас