Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Интернет
07 юни
2017
 
 

Теленор ще предлага сайтове за е-търговия на бизнес клиентите си

Услугата си „Онлайн магазин“ Теленор реализира съвместно с CloudCart

3276 прочитания

Иновативна услуга, осигуряваща бързо създаване на сайтове за електронна търговия, започна да предлага на бизнес клиентите си мобилният оператор Теленор. Наречена „Онлайн магазин“, услугата се реализирана в партньорство с CloudCart, като виртуалният магазин се съхранява в облака.

Услугата си „Онлайн магазин“ Теленор реализира съвместно с  CloudCart

Чрез тази услуга фирмите, които са абонати на оператора, могат да прехвърлят своите продукти от друг сайт безплатно, без значение каква платформа са използвали досега, а могат и да създадат изцяло нов сайт за електронна търговия, обясняват от Теленор. Качването на продукти в е-магазина може да става автоматично чрез едни от най-използваните инструменти CSV и XML, или чрез ръчно въвеждане на съответната номенклатура.

Прочетете още: Билетите за второто издание на еCommCongress са вече в продажба

Услугата „Онлайн магазин“ не изиска от клиентите познания по програмиране. Тя се управлява през интуитивен административен панел, предоставящ богато разнообразие от функционалности, включително задаване на онлайн и офлайн разплащания, покупки на лизинг и други. Платформата предоставя и опция за интеграция на куриерски компании и автоматизация на доставките.

Компаниите могат да използват собствен домейн. Хостването на онлайн магазина е в Google Cloud, като специалистите на CloudCart гарантират SEO оптимизация. Запазеното в „облака“ съдържание е криптирано, а връзката с магазина е с висока степен на сигурност. Теленор ще осигурява на потребителите си телефонна поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Разпространяването на продуктите е възможно и през няколко допълнителни канала като Facebook, Ebay, Sravni и Pazaruvaj.

Освен това фирмите могат да заявят допълнителни услуги като изработка на лого и банер. В зависимост от мащаба на дейността си, бизнес клиентите на Теленор могат да избират между план за начинаещи и план за напреднали, с едногодишен или двугодишен договор, като пакетите включват различен набор от услуги и инструменти. За конкретна ценова информация и включените услуги фирмите трябва да се свържат с търговския си представител в Теленор.

CloudCart предлага и самостоятелно подобна услуга на начинаещи и напреднали търговци, като цената варира от почти 90 лв. на година за тепърва прохождащи в този бизнес до малко над1900 лв./годишно за професионални търговци.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас