Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Аутсорсинг
02 юни
2017
 
 

Едуард Мати: Какви аутсорсинг услуги ще предоставят роботите и хората

Бъдещето на изнесените услуги е темата на годишната аутсорсинг конференция в Бургас.

3036 прочитания

Могат ли хора и машини да работят рамо до рамо за предоставяне на висококачествени изнесени услуги от ново поколение? На този въпрос ще се опита да отговори Едуард Мати, водещият лектор на Четвъртата годишната аутсорсинг конференция. Тя ще се проведе на 16 юни в Бургас в „Смарт Център“ под наслов „Дефиниране на устойчивите бизнес модели на бъдещето“. Именно Бургас бе обявен за „Град с най-голям потенциал за аутсорсинг растеж“ през 2016 г. на миналогодишната конференция на Българската аутсорсинг асоциация (БАА).

Бързото развитие на аутсорсинг индустрията изисква от заетите в нея да работят 2 пъти повече и да генерират 3 пъти повече резултати. За оптимизиране и подобряване на процесите секторът на изнесените услуги обръща поглед към внедряването на роботизацията и изкуствения интелект. Как тази промяна рефлектира върху организационната култура? Как се променят стратегиите за човешките ресурси? Как се трансформира лидерството на бъдещето? Именно тези въпроси ще представи на конференцията на БАА Едуард Мати с подкрепата на консултантска компания OD&M Consulting, предлагаща комбинация от международни, иновативни, гъвкави и надеждни решения в областта на човешките ресурси.

Прочетете още: БАА и БАСКОМ организират Innovation, Technology & Sourcing Awards 2017

Като регионален директор в най-голямата канадска компания за финансово планиране Едуард Мати е ръководил екип от близо 100 човека. Заедно те са управлявали клиентски активи на стойност над $540 милиона и да постигнали годишен оборот над $65 милиона. По този начин Едуард Мати и екипът му са издигнали региона до първо място в ранг листата за растеж на „Активи и нов бизнес“ в Канада.

В момента Мати е управляващ партньор в ТАСК & TMI за Канада, САЩ и Близкия изток. Фирмата е базирана в Дубай и част от Gi Group от август 2016 г. Тя помага на редица компании да променят организационната си култура, да изграждат нови възможности и брандирано обслужване на клиенти.

Едуард Мати има над 20 години мениджърски опит в областта на развитието на човешките ресурси, продажбите и финансовите услуги. Днес той обучава и мотивира професионалисти от различни индустрии така че да постигат високи резултати както на лично, така и на екипно ниво.

Годишната аутсорсинг конференция събира на едно място лидерите на сектора, изпълнителни директори и висши мениджъри, представители на централната и местната администрация. Те ще обсъдят бъдещето на индустрията и ще опитат да определят устойчивите бизнес модели.

Кулминацията на деня, посветен на сектора на изнесените услуги, е събитието, обединило БАА и БАСКОМ - две от най-големите технологични асоциации в България – церемонията Innovation, Technology & Sourcing Awards 2017. Тазгодишното издание на наградите ще отличи постиженията на българските фирми от ИТ и аутсорсинг сектора, инвеститорите и местните власти в общо 12 категории.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас