Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
02 юни
2017
 
 

Представители на телекомите влязоха в УС на БФБЛ

Ирина Василевска от Теленор България и Мирослав Петров от VIVACOM са новите членове на ръководството на Българския форум на бизнес лидерите.

3108 прочитания

Ирина Василевска, главен директор „Корпоративна политика и правни отношения“ в Теленор България, и Мирослав Петров, главен директор продажби и член на УС на VIVACOM, станаха членове на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите след гласуването на годишното Общо събрание на организацията. Делегатите са гласували и за втори тригодишен мандат на д-р Петър Велев, управител на Екофарм, а Гилбърт Маккоул от KPMG е преизбран за финансов контрольор на БФБЛ.

Част от Борда на БФБЛ (отляво надясно): Карел Крал, Петър Велев, Мирослав Петров, Камелия Славейкова, Зоя Паунова, Ираван Хира, Ирина Василевска, Гилбърт Маккоул, Максим Бехар и изпълнителният директор Георги Руйчев. Снимка: БФБЛ

В заседанието са участвали представители на 39 членове на форума, които са сред най-големите и успешни компании и организации в България.

Прочетете още: Мтел, SAP, Siemens, VIVACOM, VMware отличени за отговорен бизнес у нас

„Вече 19 години Българският форум на бизнес лидерите работи активно за утвърждаването на етичните стандарти и отговорността към обществото като неразделна част от бизнеса. Подкрепата на членовете ни през изминалата година ни дава увереност, че визията ни за България като добро място за работа, инвестиции и живот се е превърнала в лична кауза за всеки един от нас. Заедно ще продължим да полагаме усилия за това страната ни да е приветлива за нашите деца, за нашите родители, за бизнеса”, заяви председателят на Форума Ираван Хира.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас