“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | »“ кариера
23 май
2017
 
 

ѕредстои традиционни€т Д‘орум на кариерното развитиеФ във ‘ћ»

3155 прочитани€

Ќа 6 и 7 юни 2017 г. от 10 ч. за осма поредна година във ‘акултета по математика и информатика (‘ћ») към —” "—в.  лимент ќхридски" ще се проведе „‘орум на кариерното развитие”. —ъбитието ще се проведе на открито, в градината на ‘ћ», на адрес: бул. „ƒжеймз Ѕаучер“ 5. ћотото на тазгодишното издание е „«нам и искам да го докажа“.

÷елта на ‘орума е да срещне студентите с водещи компании в сферата на информационните технологии и точните науки и по този начин да им предостави възможности за развитие и професионална реализаци€, об€сн€ват организаторите. ќсвен интервюта със студенти, по време на събитието ще се провеждат и фирмени презентации и уъркшопи в зала 326 на ‘ћ». ўе участват повече от 50 фирми.

 адър от ‘орум на кариерното развитие в градината на ‘ћ» през 2014 г.

ѕрочетете още: Ѕил √ейтс към абсолвентите: “ърсете си работа в тези 3 области

—ъбитието се провежда с благотворителна цел: подпомагане на развитието на из€вени студенти на ‘акултета по математика и информатика, като средствата ще се използват за стипендии и награди (победители от олимпиади и състезани€: “урнир проф. Ѕорислав Ѕо€нов, “урнир за купата на ƒекана, Ќаграда „јкадемик Ѕорислав Ѕо€нов”, √одишна награда на името на проф. дмн »ван —осков), както и за поощр€ване на кариерното и академичното им израстване.

ѕодробна информаци€ за „‘орума на кариереното развитие” във ‘ћ» 2017 може да се намери на http://dni.career.fmi.uni-sofia.bg/. √енерален спонсор на събитието е SAP Labs Bulgaria.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас