Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
22 май
2017
 
 

ERP.BG със собствен език за програмиране на функции в EnterpriseOne

2889 прочитания

 Собствен език за програмиране разработен специално за системата за управление на бизнеса EnterpriseOne създаде нейният разработчик ERP.BG. Той разполага със собствен компилатор, който, според компанията, е изключително опростен и работи с удобен визуален интерфейс чрез команди и падащи менюта. Може лесно да се използва от непрограмисти и е предназначен за клиентите, консултантите и партньорите на ERP.BG, които внедряват ERP системата.

Очаква се програмният да разшири възможностите на консултантите да реализират специфични функционалности по желание на клиентите и да съкрати още повече времето за внедряване на системата. Консултантите по внедряване ще могат да добавят разнообразни нови функционалности при всеки конкретен проект. Напредналите потребители също ще имат възможност да го използват.

Прочетете още: ERP.BG: Българският бизнес софтуер е по-подходящ за местните условия

„Чрез новия език, който добавихме в EnterpriseOne, позволяваме на нашите клиенти да създават собствени бизнес правила, за чието спазване след това да следи ERP системата. Освен това консултантите ни вече могат да добавят много специфични функционалности, интересуващи клиентите, вместо екипът ни да ги разработва тепърва. Очаквам това да позволи на консултантите да се справят на място с между 30% и 50 % от клиентските искания за доработки – сподели Иван Аржентински, управляващ партньор на ERP.BG. – Нововъведението ще улесни значително процеса на внедряване и в перспектива ще промени изцяло правилата на играта в сектора и лекотата, с която се добавят нови функционалности и бизнес правила. То е и част от цялостната ни стратегия да превърнем бизнес правилата в ключов елемент от развитието на ERP системата. Накратко новосъздаденият програмен език означава много по-бързи внедрявания с много повече възможности и системи, съответстващи много по-добре на специфичните изисквания на всеки бизнес.“

Приложенията, които ще се създават с вградения език, ще се обновяват заедно с ERP системата, с което компанията ще гарантира тяхната актуалност при преминаването към по-нови версии, подчертават още от компанията

„Не на последно място новият език ще позволи ERP системата ни лесно да се привежда в съответствие с различни специфични регулации. А това ще улесни значително и международното разширяване на дейността ни, защото ще спомогне да осъществяваме по-бързо ERP проекти в други държави, отговаряйки на местните регулаторни особености. В по-дългосрочен план очаквам вграденият програмен език да превърне EnterpriseOne в цялостен инструмент, позволяващ на мениджърите да конструират по свое желание целия си бизнес“ - добавя още Иван Аржентински.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас