“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
19 май
2017
 
 

«апочна набирането на данни за 20-ото юбилейно издание на » “ “оп 100

≈кипът на в. Computerworld ще набира данни за участие в единствената за страната класаци€ на » “ и телеком дружествата в Ѕългари€ до 31 май 2017 г.

1730 прочитани€, 0 коментара

≈кипът на в. Computerworld вече започна да набира финансова информаци€ за включване в 20-ото юбилейно издание на годишната класаци€ „» “ “оп 100” на водещите 100 компании от секторите » “ и телекомуникации, които оперират в Ѕългари€.  ласаци€та се извършва въз основа на брутните приходи от продажби на дружествата за 2016 г.

≈кипът на в. Computerworld вече започна да набира финансова информаци€ за включване в 20-ото юбилейно издание на годишната класаци€ » “ “оп 100. —рокът за участие е 31 май.

ѕроектът съдържа две основни класации – на доставчиците на телекомуникационни услуги и на фирмите, разработващи, достав€щи и внедр€ващи решени€ и услуги в областта на информационните и комуникационни технологии.

ѕрочетете още: ¬ъзраждане на »“ бизнеса, телеком пазарът се ДзакрепиУ

ѕодкласациите в отделните » “ сегменти съответстват на оценките на ≈вропейски€ съюз за » “ пазарите в ≈вропа.

Ќай-големите пазарни сегменти, в които ще има отделно класиране, са системната интеграци€, аутсорсинг услугите, дистрибуци€ на » “ продукти, продажба на хардуер. ўе бъдат представени и отделни класации на фирмите според ръста на техни€ бизнес, най-бързораст€щи компании за последните 3 г., най-рентабилни фирми и др.

Ћидерите в отделните класации ще бъдат отличени на специална церемони€ през юли 2017 г.

—вържете се с нас за информаци€ и включване в подредбата на имейл cwedit@idg.bg и тел. 02 / 400 11 10! —рокът за участие в класаци€та е 31 май!

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ƒмитри „еревик: ÷ел є1 за местни€ офис на Progress е растежƒмитри „еревик: ÷ел є1 за местни€ офис на Progress е растеж

ѕ–ќ‘»Ћ Progress е водещ доставчик на технологии за разработка и пускане на приложени€.  омпани€та дава възможност на независимите софтуерни вендори да създават и пускат приложени€ за бизнеса, включващи когнитивни възможности, които чрез ...

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас