Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Монитори
19 май
2017
 
 

Нови дисплеи на Philips за дома и домашния офис

3899 прочитания

Нови попълнения в сериите монитори V7 и S7 обяви лицензионният партньор на Philips MMD. Първата е началната линия, която предлага важни функции и продуктивност, а втората включва и някои премиум възможности, обясняват от компанията.

В S7 линията са добавени три нови варианта с размер 21,5 инча и още толкова с размер 23,8 инча. V7 предлага два нови модела с размер 21,5 инча, четири с размер 23,8 и още четири с диагонал 27 инча. И двете продуктови линии са снабдени с технологии, ориентирани към здравето на очите по време на продължително използване на екраните, подчертават от MMD.

Philips 243S7

Прочетете още: Philips с нов 32-инчов извит монитор

S7 са с по-тънка рамка и колона на стойката, която създава изчистен, минималистичен вид и заема по-малко площ. Новите модели са „безрамкови“ по три от страните си. Според производителя дизайнът е подходящ за приложения, където се налага два дисплеят да бъдат доближени страна до страна. Моделите от серията са оборудвани и със стойка, която позволява те да бъдат накланяни, завъртани и настройвани по височина за постигане на най-подходящия ъгъл на наблюдение. Дисплеите от линията V предлагат само опция за накланяне.

В съзвучие с нуждите на бизнес потребителите, дисплеите от линията S7 са снабдени с допълнителни възможности. Вградените стерео говорители осигуряват мултимедийно преживяване с чудесен звук за задачи като видеоконференции. Технологията Flicker-Free регулира яркостта и намалява трептенето за по-комфортно гледане, обясняват още от MMD.

ЕТИКЕТИ:
PhilipsмониторMMD
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИТ МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА
Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Наградите на списание CIO и сдружението „Клуб на ИТ мениджърите в България” се дават за значителни постижения в областта на управлението и развитието на информационните технологии.
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас