Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
19 май
2017
 
 

Конкурсът на Делойт Technology Fast 50 за Централна Европа е отворен

Регистрациите за тазгодишното издание на класацията ще приключат на 31 юли 2016 г.

2643 прочитания

Делойт (Deloitte) обяви началото на регистрациите за участие в конкурса Technology Fast 50 Централна Европа. Регионалната класация на компаниите в технологичния сектор за 18-та поредна година ще отличи както утвърдени, така и нововъзникващи технологични компании. 

Делойт открива регистрациите за участие в Technology Fast 50 2017 – класация за най-динамично развиващите се технологични компании в Централна Европа. Програмата се провежда за 18-та поредна година в централно-европейските държави (включващи Албания, Босна и Херцеговина, България, Естония, Косово, Латвия, Литва, Македония, Молдова, Полша, Румъния, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Хърватия, Черна Гора, Чехия). През 2016-та година Булпрос Консултинг зае място сред финалистите на Fast 50, както и в разширения формат на конкурса - Deloitte EMEA Technology Fast 500. През 2015-та година две български компании – Булпрос Консултинг и Империя Онлайн успешно се класираха сред 50-те най-бързо растящи технологични компании в региона. 

„Причината, поради която тази програма е толкова важна за нас в България е, че тя ни позволява да разпознаем и подкрепим най-бързо растящите български технологични компании, които допринасят за създаването на иновации и задават тона на големите промени, които ще се окажат революционни за пазара. Подкрепата за тези компании е от жизненоважно значение, когато гледаме на бизнеса като едно цяло и сме заинтригувани да видим какво ще донесе тазгодишното издание“, коментира Асен Димов, лидер за Делойт Technology Fast 50 за България. 

Прочетете още: Булпрос Консултинг – №24 в Deloitte Fast 50 за Централна Европа

Регистрациите за тазгодишното издание на класацията Technology Fast 50 Централна Европа на Делойт ще приключат на 31 юли 2016 г.

Класирането на технологичните компании се извършва на база ръст на приходите за 4-годишен период. За изданието на класацията за 2017-та година ще бъдат анализирани приходите от 2013 до 2016 г. Класацията е разделена на три категории - Основна категория - Fast 50, Категория „Изгряващи звезди“, и Категория „Големите 5“, и една специална награда - Most Disruptive Innovation.

Допуснатите кандидати ще бъдат въведени автоматично в разширения европейски формат на конкурса Deloitte EMEA Technology Fast 500.

Регистрациите за тазгодишното издание на класацията ще приключат на 31 юли 2016 г. Резултатите от класирането ще бъдат обявени на 12 октомври 2017 г.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас