Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
18 май
2017
 
 

Experian обяви стажантската си програма за 2017 г.

3053 прочитания

Платени стажове, включващи позиции в направление разработка на софтуер, анализи на данни и финанси за 2017 г., обяви Experian. Te ще бъдат с продължителност от 3 до 6 месеца, а някои от тях ще предлагат и гъвкаво работно време.

Стажантската програма в Delivery Centre на Experian е насочена към млади специалисти, който се интересуват от приложението на технологиите в помощ на бизнеса. По време на стажа, те ще имат възможност да придобият опит с имплементацията, конфигурация и тестване на софтуерен продукт и да се запознаят с добрите бизнес практики в сфери като финансовите услуги или телекомуникации. Кандидатите трябва да имат отлични аналитични умения, познания или опит със SQL, XML и/или Webservices. Младежите ще участват в реални проекти като част от международни екипи.

Прочетете още: Experian: $2 трлн. загуби заради мошеничество през 2020 г.

В Quality Assurance отдела стажантите ще се запознаят и прилагат на практика методологии и инструменти за управление на качеството, както и участват в разработката на софтуерни технологии от последно поколение. От компанията подчертават, че те ще бъдат част от екипи, които използват съвременни подходи при разработване на софтуерни продукти, поради което е необходимо кандидатите да имат добри познания по ООП, по бази данни, мрежи и операционни системи. Стажантите ще проектират, разработват и изпълняват автоматични и ръчни тестове и ще вземат участие във всички дейности по софтуерното тестване.

В момента Experian разширява Центъра за споделени финансови услуги, който се намира в София. От този месец е обявена нова стажантска позиция – Обслужване и фактуриране. Тя е насочена към студенти в трета и последна година на обучение по специалности свързани с финанси и икономика. По време на програмата участниците ще прилагат ценообразуване и такси към сметките на клиентите по график, ще качват фактури в системата, ще разглеждат и определят причините за издаване на кредитни бележки, като се придържат към изискванията за вътрешен и външен одит.

Стажовете в Analytics Center of Expertise са насочени към студенти, обучаващи се в бизнес или ИТ специалности, със засилен интерес към математиката и нейното приложение. Кандидатите трябва да са завършили минимум 2-ри курс в специалност с математическа или техническа насоченост, както и да имат базови познания по програмиране и/или извличане на данни, по SQL и статистика (линейна и логистична регресия). Стажът е с продължителност 3 месеца и се провежда 3 пъти в годината. Участниците ще се запознаят с добри практики за разработване на аналитични решения и ще участват в разработването на статистически модели и ad hoc анализи. След приключване на програмата, стажантите ще придобият познания по VBA за Excel, SAS и R, както и опит с методи за машинно обучение (machine learning methods).

За кандидатстване за позициите е необходимо да се изпрати актуална автобиография през кариерния сайт на Experian или на bulgariatalents@experian.com. Всички кандидати трябва да владеят отлично английски език.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИТ МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА
Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Наградите на списание CIO и сдружението „Клуб на ИТ мениджърите в България” се дават за значителни постижения в областта на управлението и развитието на информационните технологии.
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас