Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
17 май
2017
 
 

Световната компания New Horizons с кампания за безплатно обучение

Инициативата е по повод 35-ата годишнина от създаването на международната обучителна компания. Кампанията е отворена за участници от целия свят, които имат навършени 18 години.

2888 прочитания

New Horizons Computer Learning Centers отбелязва 35-ата годишнина от създаването си с кампания за безплатно обучение в шест избрани учебни центъра на компанията по света, съобщиха от компанията.

Отворила първия си център през 1982 г. в Laguna Hills, Калифорния, днес New Horizons има над 300 учебни центъра в повече от 60 държави и е помогнала на милиони хора да станат по-успешни в работата си с обучения за информационни технологии, настолни приложения, мениджмънт и т. нар. меки умения, обясниха от родния център - Ню Харайзънс България.

New Horizons Computer Learning Centers отбелязва 35-ата годишнина от създаването си с кампания за безплатно обучение в шест избрани учебни центъра на компанията по света

Прочетете още: Едуард ван Лейнт: Твърде многото регулации убиват бизнеса

В глобалната кампания по повод 35 годишнината, всеки месец до края на 2017 г. се провежда томбола за безплатно обучение в един от шест центъра на New Horizons по света: Дъблин, Дубай, Сингапур, Сидни, Лос Анджелис и Ню Йорк.

Наградата включва:

  • участие в избрано обучение от публичния график на съответния учебен център;

  • двупосочен самолетен билет;

  • настаняване в хотел за периода на курса;

  • 500$ за храна и забавления.

Кампанията е отворена за участници от целия свят, които имат навършени 18 години.
Наградите се теглят в началото на всеки месец в Сан Хосе, Калифорния, от независима организация, като в томболата участват всички валидни регистрации за предходния месец.

„Щастливи сме да споделим, че сред десетките хиляди участници от целия свят, вече има печеливш участник от България, обяви Николай Пенев, управител на Ню Харайзънс България. – Победителят ще разшири знанията си за управление на ИТ услуги с обучение за ITIL® Foundation в Сидни, Австралия. Надяваме се до края на годината и други участници от България да имат късмета да надградят кариерните си умения, посещавайки мечтана дестинация. Всеки месец е нов шанс да спечелите, само трябва да участвате.“

Повече за кампанията е налична в блога на Ню Харайзънс, а желаещите да се регистрират за участие, могат да посетят официалната страница www.newhorizons.com/35.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас