“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | »“ кариера
17 май
2017
 
 

ѕлатена стажантска програма за »“ специалисти стартира Paysafe

2771 прочитани€

Ќа 19 юни Paysafe Ѕългари€ стартира сво€та шлатената стажантска програма. “€ ще продължи 6 месеца и предлага обучение за софтуерни инженери. ”частие в не€ може да вземе всеки, който е завършил подход€щи програма или курсове. ќт компани€та по€сн€ват, че целта на програмата е участниците да получат теоретични и практически познани€, които да помогнат в избора на кариера и навлизането на пазара на труда.

—тажантската програма на Paysafe Ѕългари€ се реализира вече 7 години и е подход€ща за хора без или с малко опит, които имат възможност да се обучават в реална работна среда, да доби€т знани€ и да покажат умени€та си, посочват от компани€та. ќбучението се провежда в офиса на доставчика на финансови технологии в —офи€.

ѕрочетете още: ќфисът на Paysafe Ѕългари€ - сред 25-те най-попул€рни в света

ѕрез първото тримесечие стажантите ще преминат през интензивно обучение по Java Full Technology Stack. ¬тората част от програмата е с практическа насоченост и позвол€ва на стажантите да доби€т реален опит в изграден екип. ќбластите, върху които са фокусирани теоретичните и практическите обучени€, са основно: Java (Fundamentals, APIs and Related Technologies), Testing, Angular 2 и Linux.

„—тажантите ни имат възможност да се учат от близо 150 софтуерни инженери и заедно с т€х да се включат в реални проекти на компани€та, достъпвайки приложени€ и източници, които служителите на Paysafe използват в ежедневната си работа“, об€сн€ва ѕет€ Ќиколова, директор „„овешки ресурси” в Paysafe Ѕългари€.

ќсновни€т фокус на стажантската програма на Paysafe Ѕългари€ са хора с интерес към информационните технологии, като опитът не е задължителен. Ќеобходими са базови познани€ по Java, желание за развитие и възможност за най-малко 30-часова заетост на седмица, посочват от компани€та.

Paysafe Ѕългари€ се създава като резултат от придобиването на Skrill от Optimal Payments през 2015 г.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

»нтервю с ƒжен Ћупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференци€та DevReach 2018

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас