Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Сървъри
17 май
2017
 
 

Dell EMC показа 14-то поколение PowerEdge сървъри

3047 прочитания

Ново, 14-то, поколение сървъри от серията PowerEdge показа Dell EMC по време на конференцията Dell EMC World 2017, която се проведе в Лас Вегас, САЩ. Според компанията решенията  създава надеждна и скалируема платформа за изчислителни процеси, за предоставяне на облачни услуги, аналитични платформи или дейта център инициативи, работещи върху софтуерна основа.

Според доставчика новото портфолио от PowerEdge сървъри е повишава производителността на приложенията и времето за отговор, предлагайки за връзка с 19 пъти повече SSD памет (Non-Volatile Memory Express) в сравнение с предишното поколение решения.

Прочетете още: Dell EMC добави VxRail като инфраструктурна опция за хибриден облак

Нови машини идват и с подобрени функции за управление. Според Dell EMC те унифицират свързаните с това процеси и предлагат пълен мониторинг на дейта центъра – OpenManage Enterprise е новата виртуализирана  конзола за системно управление с плъгини за приложения и персонализирани отчети.

От там допълват още, че автоматичното мултивекторно охлаждане позволява повече GPU ускорители в една конфигурация и така се увеличават с до 50% VDI потребителите на един сървър. Новият подобрен преден профил задвижва въздушния поток ефективно, като така оптимизира консумацията на енергия.

“В днешната дигитална икономика, технологиите трябва да се трансформират със скоростта на бизнеса, за да се разработят и внедрят нови приложения, да се оптимизират ресурсите и да се предостави перфектното клиентско преживяване – споделя Ашли Горакпурвала, президент на дивизията за сървърни решения в Dell EMC. – С нашето лидерство при сървърните иновации, новото поколение от PowerEdge сървъри се превръща в солидна основа на модерния дейта център.”

 Предишните технологии, внедрявани в дейта центровете не са гъвкави и достатъчно ефективни, за да посрещнат нуждите на бизнеса, който преминава през процес на Дигитална трансформация. Проучването на Enterprise Strategy Group (ESG) 2017 IT Transformation Maturity Curve, поръчано от Dell EMC, показва че само 5% от отговорилите са подготвени понастоящем да посрещнат ИТ изискванията на модерния бизнес, преминал през дигитална трансформация.

 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас