“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
15 май
2017
 
 

Innexys подписа първи договор в ÷»E за MS Dynamics 365 for Operations

2867 прочитани€

ѕроизводител€т на хидравлични цилиндри  €шиф (ƒжебел 96) е първата компани€ в ÷ентрална и »зточна ≈вропа, ко€то избира облачно базираното ERP решение Microsoft Dynamics 365 for Operations. »зборът отговар€ на целите на компани€та да е лидер в пазарни€ сегмент, като  имплементира иновативни решени€, посочват от дружеството. ‘ирмата има за цел непрекъснато подобр€ване на продуктите и инвестиране в ново оборудване и технологии, за да отговори на нуждите на клиентите си.

ѕроизводител€т на хидравлични цилиндри  €шиф (ƒжебел 96) е първата компани€ в ÷ентрална и »зточна ≈вропа, ко€то избира облачно базираното ERP решение Microsoft Dynamics 365 за бизнес. ƒоставчик ще бъде  Innexys.

ѕроизводител€т се обърна към Innexys, компани€ от портфолиото на BULPROS, ко€то да спомогне за безпроблемното осъществ€ване на процеса. Ќ€кои от причините за избора са доказаната експертиза и професионален опит на Innexys с продуктите и услугите на Microsoft – сред които Dynamics 365 ERP, CRM и BI, както и бързото предостав€не на персонализирани решени€.

ѕрочетете още: Ѕулпрос  онсултинг влезе и в Deloitte Technology Fast 500 ≈ћ≈ј

ќсновната цел на консултантската компани€ е да съдейства за безпроблемното и успешно интегриране на новото решение, с което да помогне на сво€ партньор да подобри продуктивността си, изтъкват от организаци€та. „√орди сме да имаме първи€ клиент с Microsoft Dynamics 365 for Operations в ÷ентрална и »зточна ≈вропа. ќчакваме все повече компании да избират това облачно базирано решение за оптимизиране и подобр€ване на работни€ процес и да разчитат на нашата експертиза“, за€ви јнгел √еоргиев, CRM Business Line Manager.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
ѕреглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

ѕреглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

 акви нови и интересни неща може да ни разкаже ѕламен Ѕоев от ≈лит —офтуер

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

»нтервю с ƒжен Ћупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференци€та DevReach 2018

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас