Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
15 май
2017
 
 

Силен интерес към партньорска мрежа NetProject отчита ERP.BG

2235 прочитания

Над 60 фирми са преминали практическото обучение в рамките на новия партньорски модел на българска софтуерната компания ERP.BG. От там считат, че т.нар. NetProject дава възможност както на утвърдени внедрители да разширят бизнеса си, така и на участници от други сегменти, като консултантски и счетоводни фирми, разработчици на приложения и др., да се включат в бързоразвиващия се сегмент на бизнес софтуера.

В началото на април се проведе второ обучение след стартирането на програмата през 2016 година. ERP.BG отчита двойно по-силен интерес тази година, като сред новите партньори са повече утвърдени фирми от бизнеса. Комппанията осигурява на необходимите специализирани обучения, маркетингова поддръжка, сертифициране, както и достъп до клиенти. Освен това в рамките на програмата ще бъде предложен и безплатен лиценз за платформата EnterpriseOne, разработван от ERP.BG, за управление на собствената дейност на сертифицираните партньори.

Прочетете още: ERP.BG: Българският бизнес софтуер е по-подходящ за местните условия

От там са уверени, че NetProject дава възможност за стартиране на собствен бизнес в сферата както на предлагането, консултирането и внедряването на бизнес софтуер, така и на разработката на бизнес приложения към платформата EnterpriseOne. Разработени са стимули и възможност както за стартиране на бизнес в ERP сектора от млади предприемачи, така и много добри партньорски условия за вече утвърдени компании.

 

 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас