Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Хардуер
12 май
2017
 
 

Dell EMC обяви облачен модел на ценообразуване и за хардуера си

2991 прочитания

Дигиталната трансформация ще промени из основи начина, по който се изгражда и управлява бизнес и как той взаимодейства с клиенти, уверени са в Dell EMC. Нарастващият брой потребители, приложения и данни ще променят традиционната инфраструктура. За да бъдат успешни в съвременния дигитален свят, компаниите трябва да преминат през процес на ИТ трансформация. За целта компанията представя цялостна палитра от иновации за дейта центрове, всяка от които има специфична и конструктивна роля в този процес.

Една от новостите при продуктовото портфолио на Dell EMC е възприемането на ценови модел, подобен на модела за ценообразуване на облачни услуги. В рамките му клиентите могат да увеличават или съкращават потреблението си въз основа на използваните услуги на ниво компонент или на ниво дейта център.

Изцяло флаш-базираните решения са сред фокусите на Dell EMC.

Прочетете още: Dell EMC добави VxRail като инфраструктурна опция за хибриден облак

Компаниите, които изостават в процеса на ИТ трансформация, изпитват сериозни пречки заради своите остарели инфраструктури. Когато организациите искат да се трансформират към дигиталния свят, зрелостта на ИТ системите е решаващият фактор, определящ дали процес ще е успешен. Новото изследване на Enterprise Strategy Group (ESG) 2017 IT Transformation Maturity Curve , направено по поръчка на Dell EMC, показва, че 85% от най-зрелите организации вярват, че се намират в „много силна“ или „силна“ позиция да се състезават и успяват в пазара си в рамките на следващите няколко години, в сравнение с 43% от най-малко зрелите компании. Въпреки това, направеният прогрес в посока ИТ зрялост, подхранва гъвкавостта, иновативността и води до значително по-добри бизнес резултати.

“Дигиталната трансформация е мега тенденция, която ще подсили нуждата да се стартира процеса по ИТ трансформация именно сега – споделя Дейвид Гулден, президент на Dell EMC. – Създаването на Dell EMC бързо затвърди възможността ни да разработваме и доставяме технологии, които ще бъдат в основата на следващата вълна от иновации и прогрес за клиентите ни.”

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас